Олга Модева: Не обичам да съм сама! / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Моделката Олга Модева споделя пред bliasak.bg как прекарва лятото и какви са плановете й в професионален и личен план.  

Оля, как прекарваш това прекрасно лято? Олга: Във вкъщи и след малко излизам на разходка. Уикендите доста често отскачам до морето с приятели и много се забавляваме. Най-често посещавам Слънчев бряг, но тази година отидохме и до Лозенец. Останахме страшно доволни, там е прекрасно. Много весело изкарахме и мислим пак да отскочим за уикенда.

Ти си главно действащо лице в последния клип на Устата. Как се стигна до там, че да играеш в него? Олга: Режисьорът Александър Моллов ме беше харесал от сайта на модна агенция „Визаж”. Свърза се с букерите ми, след това направихме една среща с него и Устата. Обясниха ми какво искат за клипа и дали аз ще успея да го направя. Защото в клипа имаше бойни сцени и тренирах два дни с едно момче, което беше ММА боец. За това кратко време не можах да науча много неща, но поне артистично изглеждаше добре в клипа.

Бойна натура ли си? Олга: (смее се) Не ми се е случвало досега да се бия. За мен това е признак на ниска култура. Който не може да се оправи с думи, започва с бой. Но ако все пак някой ми налети, едва ли ще гледа безучастно и ще отвърна.

Какво ти предстои като модел? Олга: Надявам се да успеем да осъществим календар за 2014-та на модна агенция „Визаж”. Сега искам да изляза малко в чужбина преди да съм започнала да уча. Ще замина за един месец, за да си опитам късмета зад граница, все пак може да бъда забелязана от някоя местна агенция. Искам много да опитам!

Какво ще учиш? Олга: Записах „Публична администрация” в Софийския университет. Много исках да уча психология, но напливът беше много голям и не успях.

Ти си много красива. Сигурно получаваш любовни предложения непрекъснато? Олга: Не се оплаквам от мъжко внимание, но в момента съм сама.

По-добре ли се чувстваш сама? Олга: Не обичам да съм сама, обичам да обичам. Моментното ми състояние не е обичайно за мен. Но понякога има такива периоди, така се случва.

Какво мислиш за тазгодишния риалити вариант на Мис България? Олга: Като цяло форматът, който са измислили да представят конкурса, ми допада, защото всички знаем, че Тайра Банкс прави нещо подобно. Но нашето и нейното ниво са съвсем различни. Не ми харесва не форматът, а момичетата, които са подбрали, защото според мен една жена, която има подобно поведение и такъв вулгарен език, не може да представя България. Те непрекъснато псуват в ефир, което е недопустимо.

Това значи ли, че нямаш фаворитка за короната? Олга: Да! Нямам фаворитка и дори не следя конкурса. Гледах няколко пъти в началото, за да разбера за какво става въпрос и после спрях. Абсолютно ми е все едно коя ще спечели.