Ицо Хазарта с черен печат за Македония

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Популярният български изпълнител – Ицо Хазарта от „Ъпсурт“ не успя да влезе в Македония, където трябваше да изнесе концерт в местен клуб. Звездата бе спрян на границата заедно с трите танцьорки от балет „Нова“, с които трябваше да има участие в град Виница.

Македонски митничар на КПП Делчево му ударил черен печат под предлог, че не можел да бъде сигурен в целта на пътуването му. Истинската причина според Ицо Хазарта обаче е, че отказал да даде поискана от длъжностното лице парична сума.

„Въпросният полицай ме попита къде отиваме и защо. Отговорих, че имаме концерт и другата част от екипа е преминала през пункта преди около час. Той ме попита много пари ли ще изкарам от концерта, а аз му отговорих, че най-важното е да се представим добре, а не каква сума ще приберем за участието си. След това отново ме попита дали ще изкараме много пари, а моят отговор беше категоричен – Няма да ти дам пари!“

След това изказване на родната ни звезда, митничарят го поканил в малка стаичка, където му заявил, че трябва да сложи черни печати в паспортите на него и момичетата, и с подигравателен тон му заявил да се връща обратно за България.

Ицо вече е подал жалба срещу македонския митничар и възнамерява да алармира всички инстанции, за да не се превръщат подобни полицейски произволи в практика.

Етикети: концерт, пари