Бившата на Ашраф продължава да „пържи“ балъци

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

След като разследване на “ШОУ” проследи поне 5 квартири, обитавани от скандалната бивша съпруга на Ашраф – Оля Мегова, от които тя бе изхвърляна ту от собствениците, ту от съдия-изпълнител заради неплащане на наем и консумативи, с днешна дата установяваме, че плевенчанката и майка й продължават с митарствата си в столицата. В предишни наши публикации разследвахме опитите на сем. Мегови да присвоят апартамента на възрастната Йорданка Кошева на бул. “Македония” 40. И до днес измамниците й дължат над 20 000 лева от неплатени сметки. С борчовете им и пораженията в жилището му се бори и болният от тежка форма на диабет Александър Славков. Мегови дължат 5 бона от наеми и отопление на юристката Емилия Младжова за жилище на баща й на улица „Доспат” 3. Едва се отървава от наглите плевенчанки семейството на Диана Белкина, която ги пуска под наем на ул. “Якоб Крайков” в столицата. Впоследствие бандата прави опит да фалшифицира личната й карта.

Какво показа нашето актуализирано разследване: след развода с Ашраф, Оля и майка й са продължили да наемат квартири и да ги обитават, без да плащат. Когато Александър Славков ги изгонва от апартамента си на “Георги Софийски”, те отиват да живеят на “Мокренски проход” 23. После пак се връщат на “Георги Софийски”, но на номер 56-Б – в апартамента на Ангел и Антон Василеви. Там любовникът на възрастната Мегова – Николай Тошковски, е хванат да краде ток – по старата изпитана схема и в предишните обитавани от бандата жилища. Изгонени и оттам, “група Мегови” се премества на ул. “Райко Жинзифов” 11, бл. 20. Както разбрахме – и там вече са получили нотариална покана за напускане с дата 18 юли т.г. поради неплащане на наем и консумативи.

На наше журналистическо питане пък какво прави човек като Оля Мегова във Фонд “Земеделие” и не е ли срамно да се води експерт човек със средно образование строителен техникум и с такова тлъсто полицейско досие от жалби, отговор от ведомството не получихме.

Еми МАРИЯНСКА