Ето я моделката, която разведе Жени Калканджиева и Тачо! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Дни след като Жени Калканджиева призна, че с брака й е свършено, „България днес” публикува снимки на моделката Зорница, заради която Тачо заряза шефката на „Визаж”. „В процедура по развод сме! Тачо дори вече живее със Зорница”, сподели Калканджиева, признавайки, че всичко помежду им е свършило. Тя обаче гледа доста философски на нещата. „Не съм от жените, които ще седнат да се тръшкат и да плачат. Щом иска свобода – дава му я”, сподели бившата шеста по красота в света.

Новата тръпка на Тачо се казва Зорница Линдарева и също като Жени се занимава с моделство. Нещо повече – именно Жени Калканджиева е жената, която я насочва към тази професия. 31-годишната красавица е печелила конкурсите „Miss Summer 2010“ и „Miss Exotic Monte Carlo“, пише hotarena.net.

Зорница и Тачо вече не крият връзката си, а моделката е заляла профила си във Facebook с техни общи снимки. Самата Жени Калканджиева не смята да прави от това драма. „Дали връзката им ще бъде мимолетна или ще прерасне в голяма любов, ще покаже времето”, споделя отчаяната съпруга, която признава, че месеци наред Тачо е имал паралелна връзка с фаталната Зорница. Както обаче се получава в подобни случаи, тя е научила последна.