Летен шик с банските на Golden point » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тенденциите при банските за лято 2013 година са толкова разнообразни и красиви, че понякога е доста трудно да се направи най-правилния избор, съобразен с личния вкус.

В случай, че все още не сте намерили нещо подходящо за вашия плажен стил, а ви предстои отпуска в края на август, уверете се, че не сте пропуснали най-новата модна линия на марката Golden Point, която е сред лидерите в производство на бански.

Колекцията на бранда е наситена със супер вълнуващи, цветни и забавни стайлингови варианти за дами с различна фигура и модни предпочитания. Независимо дали търсите бански костюми за по-пищно телослужение или се нуждаете от сексапилен изрязан комплект, за да подчертаете стройната си фигура –италианската марка е помислила за абсолютно всички, които искат да се отличат със стил на морския бряг.

Многообразието от модели е закодирано в колекцията на Golden Point за лятото на 2013-та. Палитрата също е богата, наситена с всички цветове и гами – пастелна, мохохромна, ярка и т.н.

Заложете на комфорт, който не ви лишава от женствено, секси присъствие. Виждаме модели в моряшки стил, етно мотиви, ярки щампи, 3D декорации, цветни контури, кокетни къдрици, смели изрязани мотиви при целите бански. Изборът е ваш!

Автор: Делица Цонева