Гентиана Халити: Бих снимала гола фотосесия с Волен Сидеров, но не бих спала с него!

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Наскоро медии гръмнаха, че еротичната танцьорка и моделка Гентиана Халити е вбесила зверски Благой Иванов-Багата, защото се фукала, че му станала любовница, както и с твърденията си, че двамата са имали връзка. Когато тя си татуирала боксови ръкавици, така едва ли не публично оповестила, че по този начин се врича в любов към самбиста и ММА-боец. А това, според публикацията, окончателно вбесило Багата и когато двамата се засекли случайно в нощен клуб, той недвусмислено й заявил, че ако още веднъж си направи реклама на негов гръб, ще си отнесе последствията. Истина или лъжа, от първо лице научаваме единствено в „ШОУ”:

– Гентиана, скорошна публикация гласи, че самбистът и ММА-боец Благой Иванов-Багата ти бил бесен, защото сама си си „пуснала” клюката, че си новата му изгора. Истина или лъжа?
– Това е абсолютно измислена история! Категорично казвам, че това е най-глупавата и фантазьорска статия по мой адрес.

– Там пише още, че двамата с Благой сте се засекли случайно в нощен клуб и той недвусмислено ти заявил, че ако още веднъж си направиш реклама на негов гръб “ще си отнесеш последствията”. Кога последно сте се засичали двамата и каза ли ти нещо той по въпроса?
– Той не е в страната от доста време.

Правете си изводи

дали сме се засекли във въпросния нощен клуб…

– Поводът за тази „разпра” между вас бил, че той много държал на приятелката си Любина и не искал да застава нищо помежду им – те не се ли разделиха с нея скоро, ти знаеш ли нещо по въпроса?
– Вече казах, че разпра никога не е имало между нас.

– След като ти си татуира боксови ръкавици, някои счетоха, че така публично си оповестила, че се вричаш в любов към самбиста. Защо не си татуира например тенис ракета в чест на тенисиста Григор Димитров – той е по-голяма хапка?
– Обичам бокс и боксьорчета, ако заобичам тениса, ще си татуирам ракета…

– В настоящия момент обвързана ли си романтично, а и сексуално, и кой е той?
– Само ще кажа, че в настоящия момент съм влюбена, а когато дойде време, ще разберете кой е късметлията.

– Сваляли са те политици, футболисти и певци и на всички ли отказа, или някой от тях все пак извади късмет?
– От тук посочените на никой не му излезе късметът. Не са успели да ме заинтригуват.

– В последната ти фотосесия за еротично списание ти пресъздаваш сцена от реалния живот, свързана с… Волен Сидеров! Той вдъхнови ли те, или пък го пародираш и се гавриш с него?
– Волен Сидеров не би могъл да ми послужи за вдъхновение. Не бих казала, че се гавря, защото разиграх действителна случка и ако го счетем за гавра, излиза, че

той сам се е изгаврил със себе си

– Все пак, как оценяваш като мъж Сидеров, можеш ли да си го представиш с теб в леглото?
– Той не се вписва в моите критерии по нито един параграф, така че – твърдо не!

– Преди време в медийното пространство той „блесна” с доста еротични снимки. Ти би ли заснела съвместна “гореща” фотосесия с него?
– Мисля, че подобна сесия би била пълен шок и абсолютно скандална. А аз много обичам провокациите! С удоволствие бих въвела Сидеров в моята сфера…

– А на кой политик симпатизираш, кой безспорно те привлича като мъж и какво му харесваш по-точно?
– Не смятам някой наш политик за особено привлекателен.

– Участвала ли си в оргия с повече от 1 партньор, „тройка” например и в каква конфигурация – ти сама жена и повече мъже, или повече жени и 1 мъж?
– Бих направила всичко в леглото, стига да е между мен и мъжа до мен.

– Неведнъж си казвала, че обичаш груб секс с лоши момчета – поясни ни повече: мъжът да е груб с теб, ти да си „строгата господарка” и да си „жестока” с него, да те наричат с груби думи или да те пляскат по дупето?
– Обичам мъжът да е груб и да се чувствам доминирана. Пляскането и грубите думи вървят ръка за ръка с това. Искам един мъж да ме респектира – както в живота, така и в леглото…

– Заявявала си, че и нестандартните места за секс не са ти чужди – кой имаш предвид, изреди няколко такива, на които си правила секс и не са обичайни?
– Хотелски коридор, паркинг на мол, фитнес… Обичам спонтанни неща.

– Скоро имаше гола фотосесия в столичен мол – за там ли става дума?
– В интерес на истината правих секс точно в същия мол с бившия си приятел. Няма много за разказване. Тръгвахме си от мола, но, качвайки се в колата, се разгорещихме и правихме секс на паркинга. Връзката с въпросния мъж беше много страстна…

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ