Бански за жени с малък бюст

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Бански за жени с малък бюст
16 август 2013, петък 15:28:02 Europe/Istanbul

Знаете, че в наши дни на пазара има много и най-различни модели бански. Вече сме казвали, че когато избирате своето облекло за плажа, трябва да се съобразите с фигурата си. И тъй като гърдите са една от най-важните части на тялото, особено когато говорим за бански, специалистите в бранша дадоха някои насоки за дамите с малък бюст, как по-лесно да изберат подходящите за себе си бански, и сега ще поговорим именно за тях.

 

  Най-напред трябва да съобразите цвета – за малки гърди, най-подходящи са ярките цветове. Не вземайте черно или сиво, защото те допълнително, визуално смаляват бюста Ви. Моделите тип сутиен, най-добре оформят извивките Ви. Изберете такъв, с подплатени или твърди чашки. Не пропускайте апликациите – те са неизменна част от банския Ви, ако природата не е била много щедра към Вас. Дизайнерите са създали бански, с които дори дамите с малък бюст да изглеждат добре.

 

  Дори има такива, които са с които са с 3D ефекти, а това допълнително увеличава размерът на гърдите Ви. Ако сте от типа дами, чиито бюст е малък, и се придържате към тези няколко прости съвета когато избирате своите бански, Вие щ е изглеждате не по-малко изкусително от жените, към които природата е била по-благосклонна.

Публикувано в Бански

от

admin