Как се използва една спортна скрита камера?

1
Добави коментар
lavanis
lavanis

Лесно и много бързо. Целта на спортните камери е да ви помогнат да си запишете всички важни събития или интересни, които се случват по пътя, по който пътувате. Можете да наблюдавате и пътя, по който минавате, може да направите видеозапис на спортно постижение, ако се занимавате активно с някой по-специален спорт, като уиндсървинг, гмуркане, каране на ски или други подобни. Всичкия този адреналин може да запишете или поне да се опитате да запишете, като направите кратко видео на спускането ви по пистата, когато порите вълните със сърфа или пък се гмуркате. Повечето такива камери са с водоустойчив кожух, което ги прави универсални във всяка по-специална среда.

HD видеорегистратор
Цена: 96.48лв.

  HD Видеорегистратор с две камери
Цена: 98.70лв.

  Камера за водолази
Цена: 159.20лв.

  За да се радвате на многофункционалността на вашата спортна камера, вие може да я направите и скрита такава, като я монтирате за всяка гладка повърхност. Всичко, което трябва да направите е просто да я закрепите с няколко лепенки или пък специални нитове, които идват в комплекта с камерата и приемника. След това може да сте спокойни, че ще получавате ясна, актуална картина по всяко време.

За да изберете вашата спортна и скрита камера, която освен спомени, ще ви даде възможност да предпазите собствеността си от чуждо посегателство, заповядайте при нас и изберете вашата техника номер едно.