Това са 8 причини, поради които все още си сама!

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Ти си сама, въпреки че искаш да си в компанията на един любящ човек. Виж причините, поради които това може да се случва с теб.

1. Очакваш твърде много съвършенство в един мъж

Една от причините, поради които продължаваш да си сама е, защото очакваш г-н Идеалния. Искаш един човек, който има всички перфектни качества да пристигне в живота ти един прекрасен ден. Знаеш ли?…те повечето са заети!

2. Фокусираш се в правенето на кариера

Твърде много си съсредоточена върху кариерата си и имаш огнен стремеж към постигане на  мечтите си. Като нямаш абсолютно никакво време през седмицата, за да се срещнеш с приятели и да общуваш с някого, как тогава очакваш да срещнеш половинката?

3. Силна привързаност към семейството

Мама, татко, брат, сестра, леля, чичо, баба, дядо и кучето са семейството ти  – ако тези символи доминират в живота ти, може би си твърде привързана към това и не можеш да ги напуснеш.

4. Много раздели в миналото блокират ума ти

Ако си имала много провалени връзки в миналото, то е вероятно, че може да си в емоционална травма. Умът ти може да е изработил навик да блокира всички възможни романтичните искри между теб и друг човек и да си сама ти харесва.

5. Била си свидетел как нараняват приятелката ти

Виждайки близка приятелка, наранена от отношенията си с любимия, ти не искаш да попаднеш в подобни взаимоотношения. Може подсъзнателно да решиш, че не искаш да ти причиняват болка и агония в една връзка. Това може да е една от причините, поради които искаш да стоиш настрана от романтиката.

6. В очакване на подходящия момент

Винаги има нещо, което е по-важно в живота. След като завършиш училище, следва университет, а след това на стаж, а след това работа на пълно работно време, а след това на ръководна длъжност… Така можеш да отлагаш до безкрайност намирането на сериозна връзка, като си мислиш – „Има време…”

7. Ти си прекалено съвършена и идеална…

Мъжете се плашат от жени, които са твърде образовани, прекалено съвършени и твърде сложни, тъй като ги смятат за недостъпни, високомерни и се притесняват да говорят с тях.

8. Много си мнителна

Мога ли да имам доверие на този човек? Да не би да иска само една или две вечери с мен? Той знае ли какво иска от бъдещето? Ако искаш прекалено много от мъж, с който се срещаш за първи път, това може да е причина да не те търси повече.