Как да си направим панделка от коса

13
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

След плитките, които са хит в прическите за лятото и ще бъдат актуални и през следващия сезон, е ред на една друга красива закачка, която споделяме с вас. Панделка от коса! Въпреки че в много магазини за аксесоари може да намерите панделки, направени от изкуствен косъм, които да прикрепите към опашка или кок, тази, която ние ще ви покажем стои по-красиво и естествено.

Подходяща прическа за парти, сватба, коктейл или за всеки ден. Бърза и лесна, с която да впечатлите. Ако досега конската опашка беше едно добро спасение в дните, в които нямаме време за фризури, панделката ще я замести успешно.

Съберете косата високо като за конска опашка. Започнете да връзвате ластика, така както се прави, за да оформите опашка. Преди последното стягане с прекарайте ластика през средата на опашката. Ще останат няколко свободни кичура коса. Разделете косата леко на две равни части. Съберете краищата, които са свободни и ги прекарайте през средата, за да оформите панделката. Фиксирайте с помощта на малки фибички в задната част на панделката и напръскайте с лак. Ако косата е чиста и ви е трудно оформянето, предварително нанесете малки количества вакса за коса.