Пайнер представя “10 години Хит Лято Планета ТВ“

23
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

В началото на следващата седмица на музикалния пазар ще излезе най-новата компилация на „Пайнер“, „10 години Хит Лято Планета ТВ“.

Харесай страницата ни във Facebook

В нея меломаните ще чуят песните-победители в категорията „Хит на лятото“ на Годишните награди на „Планета“ ТВ за последните 10 години.

Ивана участва в компилацията с две свои песни – „Шампанско и сълзи“ и „Освободете дансинга“, с които е печелила наградата за „Хит на лятото“ съответно през 2003-та и 2004-та година.

Анелия и Преслава също са включени в албума с песните „Всичко води към теб“ (спечелила през 2005-та) и „И когато съмне“ (спечелила през 2006-та). В компилацията меломаните ще открият и „Хита на лято 2007″ – „Може би точно ти“ на Гергана и „Хита на лято 2008″ – „Едвам ме нави“.

Константин участва с още една своя песен в „10 години Хит Лято Планета ТВ“ – „А-У“, която стана „Хит на лято 2009″. Анелия е певицата с най-много песни в компилацията, общо 3, сред които и „Хита на 2010-та“, „Четири секунди“ и „Хита на 2011-та“ – „Проба-грешка“ (ремикс). В албума ще откриете и „Спри ме“ на Галена, която безспорно беше сред най-големите хитове на Лято 2012.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It