Ивана Боянова и Джесика Николова: Не дадохме достатъчно от себе си (ВИДЕО)

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

“Мачът започна много добре, но сякаш аз лично не си повярвах и оттам тръгна едно неразбирателство…”, заяви Ивана Боянова, след като тя и нейната съотборничка Джесика Николова загубиха шестнадесетинафинала си на Европейското първенство по плажен волейбол за девойки до 22 години във Варна.

“Бутахме се през цялото време да пробваме различни неща. Едно се получаваше, друго – не, но като цяло не беше достатъчно.  Все пак е хубаво, че стигнахме и дотук, с тази подготовка, която имахме, но можехме да покажем и много повече.  Ние сме заедно от два месеца, което наистина е много малко време. Виждате на какво ниво са сработени тук останалите двойки, защото имат много турнири зад себе си.  Ние имаме всичко на всичко четири изиграни турнира, които нямат нищо общо с този като ниво. Един отбор трябва да играе, за да се сработва.  Дали ще играем заедно и догодина времето ще покаже. Благодарим на феновете, че ни подкрепяха и много ни помогнаха.  Може би заради тях се чувстваме най-зле, че не успяхме да покажем по-добра игра.”

“Според мен, не дадохме достатъчно от себе си.  Борихме се, обаче това наистина не ни е максимумът”, добави Джесика пред BGvolleyball.com.  “За съжаление, не можахме да покажем нашата игра.  Това, че ни е малко подготовката, не ни оправдава.  Надяваме се занапред да имаме повече успехи.  И аз благодаря на всички, които бяха до нас!  Вярвайте в нас!  Надявам се да успеем.”