Вдъхнови се за свежо лято и спечели раничка от Nescafe 3in1 cool

1
Добави коментар
pgp

Седмични награди:

– 480 NESCAFÉ® 3in1 раници (2 вида – черна и бежава), които ще бъдат изтеглени на датите 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08 и 02.09.2013г (на всяка дата ще бъдат изтеглени 60 раници).

В промоцията може да се участва по следните начини:

1. При получаване на специална промоционална листовка с код при дегустациите на продукта NESCAFE® 3in1 Cool от специален екип на NESCAFE® 3in1. Кодът от листовката се регистрира с специално създаденото приложение на страницата на марката във Фейсбук: http://www.facebook.com/Nescafe3in1Bulgaria. Фейсбук профилите на трима последователно регистрирани кода сформират екип от трима души. В промоцията участва целият екип. Когато екипът спечели награда, всички участници в екипа получават наградата, описана в Раздел 6. Дните и мястото на семплингите ще бъдат анонсиране 24 часа преди самото събитие и ще бъдат достъпни в приложението NESCAFE® 3in1 Cool на фейсбук страницата на марката;

2. При поканване на трима твои приятели да посетят страницата на марката във Фейсбук и да я харесат, лицето, поканило своите приятели получава уникален код за участие в промоцията. Регистрацията, сформирането на екип, тегленето и получаването на наградите е същото като описаното в т.1 условия.

Един фейсбук профил може да участва само с един уникален код за регистрация и само в един екип от трима души.

Трима, които успешно са сформирали екип, участват във всички тегления на наградите след датата на тяхното сформиране като екип.

При успешна регистрация, участниците дават съгласието си предоставените от тях лични данни и снимки да бъдат използвани от Организатора за целите на промоцията.

Седмичните награди ще бъдат определени на томболен принцип на посочените в Раздел 6 дати и за тях ще участват всички регистрирали се екипи от трима през периода на промоцията.

Седмичните награди ще бъдат доставени чрез куриер до 30 (тридесет) работни дни, след приключването на промоцията.

Представител на организатора ще се свърже със спечелилите участници по телефон или електронна поща за уточняване на детайли по доставка на наградите.

Краен срок за участие: 31 Август 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.