Най-популярните морски татуировки

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Лятото скоро ще свърши, затова, ако сте решили да си правите морска татуировка, сега е моментът. Ако искате обаче да се осведомите и за значението на татуирането на някои от морските мотиви, можете дa го направите веднага.

Делфин – Хората, които са си татуирали делфин, трябва да знаят, че той означава любов и преданост. Делфинът спасява давещи се хора и затова се възприема и като спасител на човешката душа. Един татуиран делфин имаме и тук в офиса.

Лястовица – В миналото привържениците на татуировките са били главно хора, свързани по един или друг начин с морето. Затова и голяма част от най-популярните изображения, които са били татуирани тогава, са били с морска тематика. Лястовицата е първата птица, която моряците виждат, когато корабът наближи суша. В този ред на мисли тя е свързвана с надеждата и късмета.

Риба – Ако имате татуирана рибка трябва да знаете, че нейните значения са малко противоречиви. Тя олицетворява плодовитост и изобилие. В Индия и Китай е символ на раждането. Но също така и на вяра и чистота.

Какво означават котвата, русалката и морската звезда можете да прочетете във Fit&Well.