Звезден трик: розови обувки » eMODNO да имам

16
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки че хиляди тенденции се леят като водопад през всеки сезон, има някои модни трикове, които остават винаги актуални. Днес решихме да фокусираме вниманието ви върху обувките в розово-телесни нюанси. Защо е толкова прекрасна тази тенденция? Съчетанието на стилна обувка в елегантен цвят с извивките на дамския крак е наслада за очите!

Всички модни икони знаят значението на класиката в модата и разполагат с „находки“, които могат да комбинират с всичко, по всяко време. Знаменитостите често се появяват с обувки или сандали в телесна гама или бледорозови до прасковени нюанси.

На снимката може да видите най-разнообразни стайлингови решения –  ултра шарени тоалети,  облекла в неутрална гама, дрехи с бляскави пайети и бродерии. Всички тези трендове чудесно се допълват от шикозните обувки в чувствен цвят.

Хубавото на подобни модели е, че не е задължително да са скъпи, за да изглеждат добре. Обувка с изчистен дизайн в тази гама би изглеждала безупречно и за официален повод. Ашли Тисдейл (2-та дама на снимката) е доказателство за това. Тя носи модел на H&M на супер атрактивна цена. Ние също сме притежателки на тези обувки и сме ги използвали за всякакви случаи!

Дизайнерите предлагат интересни интерпретации на класическата розова обувка. Може да се спрете на модел с капси, панделка или декорации с миниатюрни камъни. Каишките с различна дебелина на глезена са хит сега. Височината на обувката също зависи от личните ви предпочитания и усещане за комфорт.

Ако не притежавате подобно модно бижу, не се колебайте да обновите колекцията си с обувки.  Вижте нашата селекция от онлайн магазините boohoo.com и 3suisses.bg. Още елегантни модели в същата нежна гама може да намерите ТУК!

Автор: Делица Цонева