Плашещата промяна на Юля от Тату

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Помните ли руския дует Тату?

Две малки момичета, добили невероятна популярност заради добре измислена PR стратегия.

Девойките изчерпаха потенциала на „лесбийския“ си дует и вече се подвизават на музикалната сцена поединично.

Доста неприятно ни изненада една от двете позабравени руски звезди. Открихме, че са настъпили сериозни промени във външния вид на чернокоската Юлия Волкова-Юля.

Момичето е приложило сериозен брой пластични операции върху лицето си и сега е изгубилo почти напълно стария си, доста симпатичен, облик.

От снимките личи, че Юля има корекции на носа, скулите и най-вече на устните си, които са придобили малко комичен размер. Въпреки че е само на 28 години, младата жена има и ботокс в челото.

Още нейни снимки от преди и сега има в галерията на Fitwell.bg. 

В личния си живот Юлия е майка на две деца от различни мъже. Първото е родено през далечната 2004 г., когато самата тя е само на 19 години. Второто й дете е родено през 2007 г., но връзката й с бащата отново не оцелява дълго.

Guliver/Getty ImagesЮля през 2003 година (вляво)

Може би, за да скъса с предишното си „аз“ и да не бъде сравнявана с тийнейджърката от Тату, Юля е решила да промени външния си вид до неузнаваемост. Попаднахме и на нова песен на Юлия в дует с руския изпълнител Дима Билан. В клипа личат доста добре промените, които тя е направила с външния си вид. Гледайте видеото тук.