Бизнесменът Дончо Георгиев – последният мъж на певицата: Камелия Воче искаше хем млад любовник, хем плащач на сметките

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Бизнесменът Дончо Георгиев е на 36 години, от Пловдив, желан и доста “гонен” от жените ерген. Дълго време е работил в чужбина – Италия и Русия. Той е собственик на добре позната у нас фирма за керамика и санитария от Италия. Поводът да разговаряме с него е скорошна публикация, в която се твърди, че певицата и бивша тв водеща Камелия Воче му е поискала крупна сума пари за кетъринг по повод 50-годишния си юбилей, състоял се в новобогаташка вила на нейни познати на 9 юни т. г.

– Как бихте се представили с няколко изречения?
– Открит и прям човек съм и обичам нещата в прав текст. Не ми допадат повърхностни манипулации и клишета. Силен съм и ми е болно, че много хора особено в последните години са толкова изкуствени и се крият зад самите себе си. А когато станат по на 60, искат да бъдат разбрани и усетени правилно, но вече нямат часовници от глупостта на поведенческите модели, на които робуват, и живеят в илюзии…

Аз самият имам висше икономическо образование. Доста години живях и пътувах в Италия и Русия. Предимно се занимавах с търговска дейност, представителство на интереси и фирми импорт-експорт и карго между тези страни, в това число и България. В най-ранен период в самото начало бях модел в Италия, но за кратко поради причини, които не искам да коментирам. Представлявам чуждестранни фирми и интереси в България.

– В момента в България за постоянно ли сте се установили?
– От 2010 г. живея в България, след като ми предложиха от италианска страна да представлявам интересите им и да развивам дейността на фирмите в България, Европа и Русия. Живея сам, а отскоро с приятелката ми.

– Кога се запознахте с Камелия, кой направи първата крачка, вие познавахте ли я от сцената?
– С Камелия се познаваме неотдавна. Запознахме се в делови разговор

в един самолет Рим – София

Не съм имал задълбочен допир до работата и личния й живот.

– Във Фейсбук има регистрирани „закачки” между вас двамата от април месец някъде до към началото на юни. Виждам и ваши съвместни снимки, на които се прегръщате. Кога всъщност започна вашата реална връзка и на каква основа беше тя?
– Връзка е силно казано. Просто красив флирт по-скоро… Няколко месеца просто разговаряхме виртуално. По-интимни бяхме едва последните две седмици преди рождения й ден юбилей, но за уикендите само.

– Вие какво харесахте в Камелия Воче – че е хубава и зДоапазена жена, дори на 50, че е популярна, или пък чарът и чувството й за хумор ви завладяха? Или пък с феромоните, които излъчва и привлича?
– Впечатли ме като личност с това, че е дама със стил и ерудирана в изразяването.

– Какви бяха първоначалните ви намерения към нея, търсехте ли дълготрайна връзка или просто красив пролетен флирт и секс с тенденция да прерасне в летен?
– Ако трябва да съм искрен, в началото ми беше интересно да общуваме. Но не съм имал истински усещането за някаква дълготрайна връзка и бъдеще. Реално остана просто красив пролетен флирт.

– Факт е, че двамата сте изкарали само една кратка любов, която е секнала още в самия зародиш. Защо така рязко прекратихте отношенията си помежду ви?
– Така е. Камелия е прекрасен човек, но доста

обсебваща, критична и ангажираща

внимание в лично отношение, което лично аз не понасям. Поне това аз изпитах лично.

– Всъщност вашият разрив се е случил някъде около 50-годишнината на Камелия Воче (родена на 9 юни 1963 г. – б. а.), която е правила юбилейно рождено парти?
– Да, тогава просто й беше доста напрегнато по организацията на мероприятието, което е разбираемо. Затова и в опита си да й помогна с подготовката, под стрес и критика от нейна страна, всъщност се почувствах не на мястото си и в пълна несъстоятелност. Именно защото не мисля, че съм длъжен да го правя, не и при такива условия на критика и обсебване.

– Вие присъствахте ли на рождения й ден и какво й подарихте?
– Да, бях поканен и присъствах, но поради по-горе изброените причини на самото парти вече нямах никакво настроение за нищо, нито дори имах времето да помисля и избера достоен подарък за една дама като Камелия. Много по-приятно и изгодно щеше да ми е просто да бях дошъл подготвен като джентълмен, със свободен избор и подарък, и си прекарам чудесно, вместо да влизам в ролята на „готвач” и „куриер” с чувство на „вина” дори и по времето на самото парти…

– Няколко седмици близост обаче явно са й били предостатъчни да ви почувства достатъчно близък…
– Мисля, че й допадна много комбинацията от удобен, млад, чаровен, интелигентен мъж, който не задава въпроси и не изисква нищо. А просто помага с каквото може, без да е длъжен да го прави, а просто от уважение. Особено при положение, че има доста голям избор…

Все пак 36 не е 50…

И ако тя казва, че аз съм си правил PR с нея, мисля, че по-скоро е обратното, което е очевидно.

– След юбилея й обаче сте влошили отношенията си с Камелия Воче – защо?
– Подходих деликатно – опитах се да й обясня човешки, че не е права да се държи толкова обсебващо и критично и че в крайна сметка съм този, който съм, и не съм й длъжен с нищо. В опита си да изразя, че никак не ми харесва поведението й на налагане, липса на изслушване и прекъсване, и едно пълно несходство на ниво на разговор, всъщност ме отдалечи рязко. Няколко пъти опитах просто да бъда разбран правилно – че съм човек, който също има право на мнение, начин на живот и мислене, но без резултат. Тя се наложи, че мнението й е винаги най-правилното и че винаги всичко тя знае най-добре, но аз не търпя манипулации от всякакво естество!

– Наскоро излезе публикация, че по повод юбилейното си парти тя ви е поискала 10 000 лева за кетъринг, но вие сте отказали да поемете разхода – вярно ли е?
– Камелия не ми е искала директно пари за това парти! Просто с поведението си и критиката, за която споменах, се опита да ме манипулира да се чувствам длъжен да плащам навсякъде и за всичко, и ако откажа – едва ли не съм „недостоен мъж“. Именно това й отношение ме отдалечи рязко от нея. Темата за

“женските калкулатори” и кухите лейки винаги ме е отвращавала

– А вярно ли е, че след време тя е разгласила по не особено почтен или възпитан начин информация за вас, която ви е засегнала – пояснете повече?
– Просто не й се получи да ме моделира по свой модел, както на нея й е удобно. Не успя да ме изманипулира. Нивото ми не позволява да коментирам негативности от всякакво естество.

– В момента разбрах, че отново се носите на крилете на любовта – става дума за журналистката и пиар Патриция Кирилова и затова ви питам…?
– Патриция е изключителна жена! Обичам я и се гордея с нея!!! Тя е всичко онова, което ме изпълва неистово докрай и не съм срещнал при никоя друга досега!

Интеврю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ