Безброй целувки от Дана Гарсия или Норма от „Трима братя, три сестри“

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Едва ли Дана Гарсия е непознато лице за вас, особено ако следите сериала „Трима братя, три сестри“. Вълнуващата история за любовта и омразата между богатите и бедните може да гледате всеки делник от 22 ч. по bTV Lady.

Дана е родена на 4 февруари 1978 г. в Богота и е зодия водолей. Майка й е известната колумбийска певица Клаудия Осуна. Актрисата е израснала пред камерите в родната й Колумбия. Страстна в играта си, жизнерадостна и с изразени човешки качества, Дана е известна с това, че винаги се старае да направи нещата по най-добрия начин. Младата актриса започва своята кариера на 4 години и след този момент, лицето й не спира да се появява пред милиони зрители по цял свят.

След като изиграва ролята на Марсела Вайехо в теленовелата „Cafe con Aroma de Mujer“ („Кафе с аромат на жена“), Дана става световно известна. Със своето излъчване, непринуденост, професионализъм и талант, тя бързо става популярна в страните от Латинска Америка, САЩ, Испания, Италия, дори и в Япония.

На седем години тя започва да се снима в сериали – „Imaginate“, „Tantaas cosas“ и „Queridos“. Следват роли в теленовели като „Al final del Arcoires“, „Azucar“ и др.

През 1996 година Дана е първата колумбийска актриса, която се снима в мексиканска теленовела. След това тя се завръща в родната Колумбия, за да изиграе ролята на София в теленовелата „Жестока любов“ („Perro amor“), с която спечелва любовта на публиката, няколко награди и номинации.

След години идва ред и на незабравимите главни роли като Норма Елисондо в световния хит „Трима братя, три сестри“ („Pasion de gavilanes“).