Майкъл Скофийлд призна, че е гей

0
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Един от любимите ни герой, брато, Майкъл Скофийлд от супер-дупер-якия сериал “Бягство от затвора”, призна, че е леко гейче с бръснато дупе. Честно! Фокс Уенуърт Милър съобщи по педалски начин – чрез писмо, че си пада по мъже.

41-годишният актьор отказа да присъства на филмов фестивал в Санкт Петербург заради приетите напоследък в Русия закони срещу хомосексуалистите. Демек, леко се обидил, че братушките мразят “левите резби”. Милър трябваше да бъде сред почетните гости на събитието. Отказът му от участие беше публикуван на сайта на групата MAAD, която следи медийните изяви на гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални. И не, ние не ги следим, от друго място го видяхме.

“Благодаря ви за любезната покана. Като човек, който е имал удоволствието да посети преди Русия и да се впечатли от древната й история, бих бил щастлив да отговоря положително. Но като гей ще отклоня поканата. Няма как да стъпя в страна, в която на хора като мен изначално се отрича основното им право да живеят и обичат открито”, заяви Милър за ужас на всички негови фенки и за кеф на всички негови изнежени фенове.

Както е известно, с приет през юни в Русия закон беше инкриминирано пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващото поколение.

Иначе Милър придоби известност с образа си на попадналия в затвора строителен инженер Майкъл Скофийлд от сериала “Бягство от затвора” (2005-2009 г.). Признаваме, че го харесвахме, но само като блестящ актьор, но вече леко ще страничим от него. Не, че нещо, просто няма как да стане. Сори, Майкъл.