Венета Харизанова изплаши папараците: Щракнаха я без грим и с двойна гуша! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Венeта Харизанова изплаши папараците по време на морската си почивка. Любимката на Слави Трифонов, която според клюката преди години имала вземане-даване с шоумена, показа отпуснато тяло и двойна гуша.

Венета Харизанова бе щракната от папараци на „България днес”. Само за няколко часа снимките обиколиха интернет пространството, а феновете се запитаха каква ли е причината за занемарения външен вид на „Мисис България”. „Венета не прилича на себе си, каква е тази двойна гуша?, се питат фенове на миската, които недоумяват как в разгара на сезона Харизанова си позволява да изглежда по този начин. „Отгоре на всичко е забравила да си сложи грим”, коментират разпалено по форумите и интернет сайтовете.

В последните няколко месеца Венета Харизанова напълня драстично и именно това стана причина да избягва всякакви медийни изяви. „Излишните килограми я притесняват, затова и веднага след почивката си, Венета ще се заеме активно със спорт. Смята да се запише на тае-бо”, коментират близки до Харизанова, уточнявайки, че след няколко месеца няма да има и следа от паласките и двойната гуша, с които моделката изплаши папараците на плажа.

Ето така изглеждаше Венета Харизанова навремето: