Палавата полякиня шокира Facebook: Болна съм от СПИН!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Аня Лисевска, жената, чиято мечтае да постави нестандартен рекорд, преминавайки през 100 000 мъже, втрещи Facebook. „Да, това е вярно, заразена съм със СПИН”, бе съобщението, което се появи на страницата на 21-годишната брюнетка и хвърли в паника всички 400 представители на силния пол, с които е била.

Минути след публикуването на въпросното съобщение страницата на Аня Лисевска във Facebook бе „залята” с коментари на притеснени джентълмени, които един през друг я молеха да не се шегува по този начин. „За съжаление е истина”, отговори Аня.

Новината за заразяването с опасната болест на Лисевска се превърна в най-обсъжданата тема по полските медии. И отговорът й не закъсня. В интервю за Tn.nova.cz Аня Лиевска опроверга появилата се информация. „Не съм болна, хакнаха страницата ми във Facebook”, обяви тя. Пред изданието полякинята заяви, че си няма представа кой и защо е разпространил скандалната информация. Факт е обаче, че от няколко дни Аня Лисевска няма достъп до профила си в социалната мрежа.

А що се отнася до рекорда, Аня все още не се е отказала от мечтата си, въпреки че много добре осъзнава как след скандалната „новина” мераклийте ще намалеят драстично.