Почивни дни 2014 | Школа по танци VeroniQue | Модерни танци и Джаз Балет

1
Добави коментар
yasoo
yasoo

Почивни дни 2014 и официални празници.
Как да съчетаем почивните дни и официалните празници с помощта на нашата годишна отпуска.

Тук може да намерите полезна информация за почивните дни през 2014 година, за да може да планирате по-лесно свободното си време. Лятната отпуска в България обичайно, повечето хора прекарват на морето. През официалните празници и почивните дни, може да намерите свободно време за всички останали приятни занимания, които обичате.

Обединяването на няколко дни по случай официалните празници дава възможност да отделите 3, 4 дори 5 дни за любимото си хоби или да намерите време да научите нещо ново и приятно.

Танците са един от най-достъпните, приятни и полезни занимания за човека. Независимо от сезона или времето, можете да се запишете на уроци по танци. Всеки може да избере танците, които най-много му допадат – балет, модерни танци, джаз балет или съвременни танци. Груповите уроци по танци са един вълнуващ начин да разширите своя социален живот и да намерите нови приятели. Само за три-четири посещения може да усвоите нови движения и танци и да изненадате своите приятели или да се запишете със своя любим или любима и да намерите нов интересен начин да прекарате повече време заедно. Танците са един от най-приятните начини да се разтоварите от натрупания стрес на работното място и да направите своята почивка през 2014 година интересна и полезна.

Ако имате деца, може да ги запишете на специалните уроци по танци за най-малките и да направите почивните дни на 2014 г. приятни и интересни и за цялото семейство.

1 януари – Нова година. През настъпващата 2014 г. 1 януари се пада в сряда.
3 март – Ден на Освобождението на България от османско робство. През 2014 г. празникът се пада в понеделник.
18, 19, 20 април – Великден – християнската религия отбелязва Възкресение Христово. Подготовката за този празник започва седмица преди това или така наречената Страстна седмица.
1 май – Ден на труда и на международната работническа солидарност – тази година той се пада в четвъртък
6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия
24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
6 септември – Ден на Съединението
22 септември – Ден на независимостта на България
1 ноември – Ден на народните будители
24, 25, 26 декември – Коледа – православните християни празнуват Рождество Христово.