Диетата за отслабване на зодия Телец

1
Добави коментар
skandalno
skandalno

Дейвид Бекъм

Представителите на тази зодия трябва да бъдат много внимателни за своите килограми и диетата си. Техният метаболизъм, сравнен с този на другите зодии, е по-бавен, а те обичат да си похапват храна  в излишък. Това води много бързо до затлъстяване и болести сред представителите на тази зодия.

Слабите места на Телецът са гърлото, шията, щитовидната жлеза, краката, глезените, гениталиите, гърба и гръбначния стълб, както и преяждането. То може да доведе до различни заболявания на кръвообращението, заболявания на сърдечно-съдовата система и разширени вени.

Телците, като никой друг знак, са заклети чревоугодници. Те обичат да се хранят добре и на често и мразят диетите. Също така е голям и техния ищах за сладкиши и сладки изкушения.

Така че, на първо място, телетата следва да изключат от хранителния си режим различните сладки, торти, пайове, кифли и други сладкиши. Това обаче не трябва да се компенсира с консумирането на повече силен чай и кафе. Мазните ястия на скара е най-добре да се заменят  с птици, риба и постно месо.

Диетата трябва да включва повече растителни храни и млечни продукти.

Диетолозите им препоръчват задушени зеленчуци и салати, особено моркови, цвекло, карфиол, марули, спанак, лук. Също не бива да забравят и морските дарове – морската риба и особено морските водорасли, които съдържат много йод, необходим за правилната функцията на щитовидната жлеза.

От плодовете трябва да се даде предпочитание към портокалите, прасковите, кайсиите, дюлите и мандарините.

За пиене се препоръчва да наблегнат на киселите напитки, със съдържание на боровинки и лимонов сок, както и на диуретичните билки, като листа от червена боровинка, лайка, магданоз и т.н.

Джесика Алба

В зряла възраст телетата трябва да включат в менюто си и хранителни продукти, богати на витамини А и Е, както и медни съединения. Особено полезен за тях е говеждия черен дроб и свинското месо, „червените“ плодове и зеленчуци, които са богати на каротин. Храната за Телецът е добре да се приготвя със слънчогледово олио, тъй като  съдържа най-много витамин Е .

Като средство за отслабване телците може безопасно да използват най-различните популярни нискокалорични диети с ниско съдържание на въглехидрати.

Но да не се увличат с прекалено строги диети.

Телецът е желателно да си хапва в спокойна атмосфера  и да избягва нощното хранене.

загрузка…