Бен Афлек ще е Batman в „Superman vs. Batman”

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Бен Афлек ще влезе в образа на Batman в продължението на летния хит от тази година – Man of Steel. Във филма, който се очаква да излезе през лятото на 2015, ще видим отново Хенри Кавил в ролята на Supeman. Режисьор на лентата ще бъде Зак Снайдър, който е известен още с работата си по филми като 300 и Watchmen.

 

Бен Афлек е носител на две награди Оскар (Добрият Уил Хънтинг и Арго) и напоследък получава много добри оценки за своята работа, особено за последния му филм – Арго. Феновете на комикси имат едно на ум, тъй като все още не са забравили Daredevil – първият опит на Афлек в ролята на герой от комикс. Не трябва да забравяме и че за Робърт Дауни Джуниър имаше спорни мнение, базирани на стари негови филми, но резултатът беше отличен – Iron Man се превърна в един от най-харесваните супергерои.

 

От Warner Bros. съобщиха, че са търсили актьор, който да бъде с отлични качества, за да влезе в образа на герой, който е по-възрастен и по-мъдър от Clarck Kent. Batman ще носи „белезите“ от дългогодишната борба с престъпността, но Афлек ще трябва да пресъздаде и човека зад маската – чаровният милиардер Bruce Wayne.

 

Одобрявате ли този избор? Смятате ли, че има по-подходящ актьор за тази роля?