Техно Зона

1
Добави коментар
lidiya
lidiya

Екстравагантен, модерен, цветен, неустоим, функционален, умен… що е то? Запознайте се с най-младия смартфон член на американската компания Apple: iPhone 5C. Моделът вече е достъпен и в електронния магазин на Мобилтел, където се предлага с различни тарифни планове според нуждите и желанията на всеки клиент.

Батерията на новия iPhone има още по-дълъг живот благодарение на мощния чип А6, който е енергийно ефективен и осигурява бърза производителност. iSight камерата впечатлява с 8 MP, заснемане на снимки в различни формати, опция за панорамно заснемане и филтриране.

Като един истински “умен телефон”, последният iPhone предлага също практичния iCloud, който запазва снимки, документи, файлове и ти предоставя възможност да ги споделяш както и където поискаш и намериш за забавно. Най-хубавото е, че въпросното споделено съдържание е достъпно за всички устройства, имащи дотъп до мрежата.

И сега специално за дамите, защото те са истински ценители и експерти, когато говорим за цветове, дизайн, стил: моделът се предлага в бял, жълт, зелен, син и розов цвят, така че всеки да открие своето настроение и начин за себеизразяване.

За малко да забравим: с iOS 7 приложенията, AirDrop и Control Center са още по-умни и лесни за експлоатация.

Ако искате да избягате от стандарта и сивотата на познатото и рутинното, този телефон е перфектното решение за вас!