Десет луди контрацептиви

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Ние, човеците, брато, сме много тъпи създания. Изтрепали сме сума животинки, а дори и нас самите, в търсенето на ефективни контрацептиви. Крокодилска тор, тестиси на бобър и невестулка, пиене на живак и олово и още, и още. Това са само част от най-лудите методи, пробвани някога против зачеване. В същото време се сещаме и за един виц.

– Докторе, имам 10 деца, просто не мога да се сдържам. Винаги се изпускам и става белята.
– Значи, като почувстваш, че идва моментът, изваждаш го бързо и няма страшно – казал докторът.
След известно време клиентът пак идва и казва:
– Докторе, жената пак е бременна!
– Е, ти не излезе ли, когато трябваше?
– Как да излезна бе, брато, като тогава искам да влеза още повече…

Изводите ги оставяме на теб. Приятно четене! Дано издържиш до края…

Крокодилска тор

Древен египетски документ, датиращ от 1850 г. пр. Хр., описва как жените смесвали крокодилска тор с мед и натриев бикарбонат, за да предотвратят забременяване. Изобщо не искаме да размишляваме как точно са стигнали до тази съставка, тъй като явно да пробвани различни “рецепти”. Това е сигурно. Иначе тази смес е първият контрацептив, известен на човечеството. Тор, брато.

Тестиси от невестулки

Според някои средновековни култури се смята, че творческото хрумване два тестиса от невестулка са напълно достатъчни жената да не забременее. Според мита, ако се вземат две “камбанки” от животното, мъжът трябвало да ги завърже за бедрото на жената заедно с дясна кост от същата невестулка. Ебати друсаните средновековни култури! Язък за невестулките…

Живак

Сакън! Една от най-опасните практики, включително и пиенето на олово, които се ползвали с голяма настървеност в Китай. Е, статистиката на населението показва, че тези малоумни хрумвания изобщо не действат. Иначе коктейлче от живак и олово води до бъбречна недостатъчност, мозъчни увреждания и смърт.

Чай от топки на бобър

Изобщо не се чуди дали става въпрос за сушене на тестиси от бобър, стриване, варене и пиене. Точно така е, но е поредната глупост. Избити са хиляди животинки, за да им направят топките на чай, представяш ли си? И познай? Няма данни да действа.

Животински черва

Един от най-старите и известни презервативи е направен от черва на прасе. Има дори и ръководство за употреба, което предлага вътрешностите да бъдат накисвани в топло мляко, за да са по-меки и по-еластични. Майко мила!

Черна вода

Според някой си Соранус, който бил гръцки гинеколог през II в., жените са били карани да пият от водата, която се използвала за охлаждане на ковани метали. Тъпите жени пиели най-много черна вода по време на Първата световна, когато били дупени от всякакви войници, но отново няма данни да е имало ефект. За сметка на това мръсната вода водела до неврологични проблеми, бъбречна недостатъчност, гърчове, кома и после “чао”.

Опиум от мембрана

Жените от остров Суматра в Индонезия ползвали шушулката като диафрагма на полов акт. Те вярвали, че ще има ефект, тъй като през 1550 г. пр. Хр. тръгва слух за тампон от вълна и ферментирала акация, които спирали напористите сперматозоиди на мъжа по пътя на матката на жената. Звучи като хубава приказка, нали?

Кока-кола

Къпането с кока-кола през 1950-1960 г. било поредното дебилно хрумване за контрацептив. Идеята, че газираната напитка може да се използва като спермицид беше голяма сензация на една церемония, проведена в Харвард през 2008 г. Експериментът бил направен в лабораторията на школото. По време на лабораторните експерименти учените открили, че диетичната Кола убива сперматозоиди наред. Въпреки това, пак можело да се зачене. При последвалите нови експерименти учените не успели да повторят подобни резултати.

Лимон

Лимоните са били използвани през 1700 г. за контрацептив, който май бил ефективен. Киселината в цитрусовите кори убивала сперматозоидите. Преди да го предложиш на гаджето обаче, трябва да добавим, че лимоновият сок може да увреди вагиналната тъкан, така че това хич не е решение. Избий си го от главата!