Майли Сайър взриви с перверзно шоу наградите на MTV (ВИДЕО)

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Джъстин Тимбърлейк и рап дуетът Макълмор-Райън Луис са големите победители на юбилейната, 30-а церемония по раздаване на наградите на американската телевизия MTV за най-добри музикални видеоклипове. Тимбърлейк спечели в най-престижната категория, за „най-добро видео на годината“, със своята песен „Mirrors“. кулминацията на шоуто, което се проведе в открития наскоро спортно-развлекателен център „Барклис“ в Ню Йорк, обаче стана еротичното шоу на Майли Сайърс, предаде Асошиейтед прес.
Той получи още приза за авангардно видео „Майкъл Джексън“ и имаше щастието да се събере за кратко с останалите момчета от Ен Синк, американската поп група, с която неговата звезда изгря през 90-те години на миналия век.

Другият голям победител на вечерта бе рап дуетът Макълмор – Райън Луис, които спечелиха в две категории – за най-добро хип-хоп видео с „Can’t Hold Us“ и за най-добро видео със социално послание със „Same Love“.

Наградата за най-добро мъжко видео отиде при Бруно Марс за „Locked Out of Heaven“.

В престижната категория „най-добро поп видео“ спечели Селена Гомес с песента „Come and Get It“.

Призът за най-добро женско видео отиде при младата кънтри певица и актриса Тейлър Суифт с „I Knew You Were Trouble“.

Шоуто в бе открито от Лейди Гага, която изпя за първи път своята песен „Applause“. Ексцентричната певица се появи на сцената за първи път, откакто претърпя операция на бедрото, и не изневери на стила си да бъде непредсказуема.

Тя се появи в залата в бяло монашеско расо, след което си смени дрехите три пъти и накрая завърши по бикини и със светла перука. 

Въпреки четирите си номинации за видео музикалните награди на MTV за 2013 г., Майли Сайръс не спечели нито една статуетка. Това, че остана с празни ръце обаче, не попречи на пощурялата 20-годишна Disney Channel звезда да сътвори най-коментирания момент на шоуто, проведено в бруклинския Barclays Center на 25 август. Добрият стар „стриптийз“ и новото понятие „туъркин“ (Twerking) са ключови в случая. 

След като остави много повдигнати вежди и разпенени от критика усти с видеото към сингъла си We Can’t Stop, Сайръс – втора поред в списъка с пърформъри за вечерта след взривоопасната Lady Gaga, показа, че умее да прави на живо всичко не по-зле – от плезенето до въпросния туъркин (специфично движение на мускулите на задните части с подскачащ ефект). И да се съблича. И да създава впечатлението, че иска да прави секс на мига – на сцената, пред хилядите в залата и милионите пред екраните, пише avtora.com.