3 прекрасни дамски часовника от Pierre Cardin

19
Добави коментар
vandv
vandv

Дизайнерът Pierre Cardin е популярен с това, че успява да подчертае женствеността на всяка дама със своите продукти и аксесоари. Това важи и за часовниците на марката.  Някои от тях напомнят за бижута. Един от тези елегантни модели е Pierre Cardin – PC101762F04. Той е с черна кожена каишка и с корпус от неръждаема стомана с PVD покритие с цвят розово злато. Стрелките и римските му цифри също са от розово злато и идеално пасват на дизайна на корпуса, върху който са инкрустирани камъни. Водоустойчивостта на часовника е 3 бара, което означава, че  часовникът издържа само на напръскване с вода, но не и на потапяне в нея. С тънката си черна каишка и позлатен корпус моделът би бил подходящ за носене по време на по-специално събитие аксесоар. Като се прибави към това и изключително достъпната му цена, той със сигурност е един наистина привлекателен във всяко отношение продукт.

Видео ревю на Pierre Cardin – PC101762F04

 

Друг интересен дамски часовник на Pierre Cardin е моделът Pierre Cardin – PC100332F03, който е изработен от неръждаема стомана и е с високоустойчиво PVD покритие на корпуса и верижката. Върху корпуса са инкрустирани синтетични камъни. Формата на корпуса му е правоъгълна, което му придава по-ретро визия. Циферблатът му е изработен от седеф и е в бяло. На неговия фон изпъкват фосфорициращите стрелки и инкрустираните синтетични камъни. Водоустойчивостта на часовника е 3 бара. Интересен е и дизайнът на верижката. Той силно наподобява елегантна гривна и отличава този модел от сходни на него.

Видео ревю на Pierre Cardin – PC100332F03

 

Друг интересен модел  с марка Pierre Cardin е PC104182F03. Той е с каишка от естествена кожа в черно. Цветът и пасва на цвета на циферблата в черно, на който изпъкват стрелките и арабските цифри в цвят розово злато. Върху корпуса са инкрустирани синтетични камъни. Той, както стрелките, е в цвят розово злато. Дизайнерът Пиер Карден е посветил работата си на това да създава  дамски модели, които да се отличават със своята класа. Сред тях има и такива с по-екстравагантна форма. Като продукти, създадени от дизайнер, тези часовници са по-различни и привличат вниманието на редица почитателки на изтънчения стил. Той е използвал фантазията си, за да създаде възможно най-привлекателните за тях модели. За разнообразяване не визията им си е поиграл с форми, материали и цветове. В резултат на това са произведени неповторими уникални и разпознаваеми на пазара на часовници продукти. Притежаването на такъв модел е белег за добрия вкус на своята притежателка, както и за познаването на актуалните модни тенденции.