Докажи, че ставаш за модел и спечели награда

1
Добави коментар
pgp

Участниците могат да се включат в конкурса само след като са се регистрирали в интернет сайта www.facebook.com или ако имат вече профил в същия интернет сайт и приемат приложението СТАНИ МОДЕЛ“. (СТЪПКА 1)

След регистрация участникът трябва да качи в приложението СТАНИ МОДЕЛ“ своя снимка, за да участва в конкурса.(СТЪПКА 2). За снимките, които участниците ще публикуват,  те не е нужно да носят дрехи на Ulla Popken или Gina Laura.

Наградите в настоящия конкурс са предоставениот  РОМБУЛ БЪЛГАРИЯ – ЕООД. Наградите ще бъдат изтеглени в края на конкурса, по преценка на РОМБУЛ БЪЛГАРИЯ – ЕООД, като трима участници ще спечелят възможността да участват в модно ревю и ще спечелят също и ваучер за пазаруване на стойност 300 лева.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично или лично всеки един от печелившите. Публично се счита съобщението, отправено във Фейсбук канала на марката, както и такова, изпратено от всякакъв дигитален медиум. Лично се счита обаждането по телефон или личен е-мейл.

Краен срок за участие: 18 Септември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.