Нанси с рокля като принцеса за Мис Свят 2013 » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Веднага след обявяването на новата носителка на титлата Мис България, официалната дизайнерка на конкурса – София Борисова, се зае с изработването на роклята за големия финал на Мис Свят 2013. Скица на творението ни подсказва с каква рокля победителката Нанси Карабойчева ще се появи пред журито в Индонезия.

Дизайнерката на Romantika Fashion е решила да създаде за русокосата красавица изключително пищна и грандиозна рокля, която ни напомня на тоалетите от викторианската епоха. Уникалният модел е с дълбоко V-образно деколте. За материите София се е спряла на комбинация от фина черна дантела и копринена тафта в цвят розе.

„Тъй като конкурсът ще бъде в Индонезия, реших да направя роклята на нашата Мис България по-пищна, сценична и впечатляваща„, сподели самата носителка на Златна игла 2013.

„В момента по роклята за финалното дефиле се работи денонощно от целия ни екип, тъй като нашето момиче лети за Индонезия на 2 септември, а работата по модела наистина е много„, разкрива още Борисова.

За престоят на Нанси в Джакарта ще бъдат ушити още 10 тоалета – 5 къси коктейлни рокли и 5 дълги вечерни. Облеклата също са направени специално за случая от София Борисова и нейния екип.

Тази година „Мис Свят“ обяви специална награда за най-добър дизайнер. В тази категория София Борисова и „Романтика фешън“ ще се състезават с още над 130 свои колеги от цял свят.

Какво мислите за роклята на Нанси, с която трябва да омае журито на Мис Свят?

Редактор: Делица Цонева