Препоръчани хотели във Варна

2
Добави коментар
lazkom
lazkom

Препоръчани хотели във Варна. 
VIP Hoteli във Варна
 

Хотел Алекта

Семейният хотел Алекта е разположен на 500 метра от брега на Черно море, в северната част на Морската градина във Варна. Той предлага климатизирани помещения за настаняване с кабелна телевизия и безплатен достъп до интернет.

Хотел Алекта има открит плувен басейн. Гостите могат да се насладят на освежителни напитки в бара на място.

На няколко минути пеша от хотела има спирка на автобуси, отиващи до центъра на града, който е на 3,5 километра. Могат да се организират различни екскурзии.

Капитол Хотел

 

Разположен в близост до Морската градина и до Икономическия университет, хотел Капитол предлага климатизирани помещения за настаняване със сателитна телевизия и с минибар.

Ресторантът и лоби барът предлагат европейски ястия и богат избор от напитки и коктейли.

На 5 минути пеша е Летният театър на Варна, където през лятото се провеждат фестивали. На същото разстояние се намират тенис кортове, плажът и крайбрежната алея, а също търговската улица на Варна и Археологическия музей на града.

Хотел Капитол е на 1,5 километра от жп гарата на Варна, а най-близката автобусна спирка е на 50 метра. Летище Варна е на 8 километра, като срещу такса е възможно предоставянето на трансфер.

Хотел Галерия Графит

 

Този модерен 5-звезден хотел се намира в центъра на Варна, на 400 метра от брега на Черно море и точно до автобусната спирка за Златни пясъци. Във всяка стая елегантното обзавеждане е съчетано с модерен дизайн.

Хотел Галерия Графит се гордее със стилни стаи за непушачи с климатик, кабелна/сателитна/интерактивна телевизия и безплатен Wi-Fi интернет. Някои от стаите включват и самостоятелен балкон.

Модерните бани са просторни и предлагат халати и сешоар.

Гостите могат да се възползват от добре оборудвания спа център, който разполага със закрит басейн с панорамни прозорци. Зоната за релаксация е разположена в непосредствена близост до басейна, който предлага градски изглед. На разположение на гостите има и сауна, стая за масаж и фитнес център.

Ресторант Ред Канапе на хотел Графит предлага българска и интернационална кухня, а кафе Графити сервира апетитни кейкове и топли напитки през деня и вкусни коктейли вечер.

Осигурен е безплатен подземен паркинг. Някои от забележителностите на Варна – като Археологическият музей, Римските бани и Катедралата – са на кратко разстояние пеша. Морската градина във Варна е на 200 метра, а Делфинариумът е на 1 километър. Летище Варна е на 8 километра от хотела.

Бест Уестърн Парк Хотел

 

Best Western Park Hotel е на 500 метра от плажа във Варна, с изглед към морската градина. Имате на разположение безплатен Wi-Fi интернет, климатизиран ресторант и лоби бар.

В ресторанта можете да опитате италианска, българска и международна кухня. Гостите на хотела могат да релаксират на терасата на покрива с изглед към залива, парка и града.

Best Western е на 10 километра от Летище Варна .Имате на разположение трансфер хотел-летище, срещу допълнително заплащане.

Панорама хотел

 

Хотел Панорама се намира точно до плажа в центъра на Варна, на булевард Приморски. Предлага изглед към известната Морска градина и към Варненския залив. Крайбрежната улица с барове и ресторанти, както и общественият плувен комплекс Приморски са само на 20 метра.

Хотел Панорама предлага помещения за настаняване, оборудвани с хладилник, сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi интернет, централно парно отопление и климатик.

Ежедневно се сервира закуска на шведска маса. Гостите могат да изберат от напитки и леки закуски в лоби бара.

Сауната и масажите са на разположение срещу допълнителна такса. Студиото с уреди Хипокси предлага процедури за изгаряне на мазнини.

Яхтено пристанище Варна и централната жп гара на града са на 3 минути пеша. Главната търговска улица е на 5 минути пеша.

Летище Варна е на 7 километра от Панорама. Точно пред хотела има автобусна спирка. Сред близките забележителности са руините на римските горещи минерални бани, на 30 метра, както и основните административни и обществени институции, отдалечени в радиус от 500 метра.

Бест Уестърн Прима Хотел

 

Хотел Бест Уестърн Прима се намира в центъра на града, в непосредствена близост до живописната морска градина и на 300 метра от плажа. Климатизираните стаи разполагат с телевизор с плосък екран, кабелни канали и безплатен Wi-Fi интернет.

Хотелът е на 8 километра от летището и на 5 километра от централната автогара на Варна. При заявка за гостите се уреждат трансфери. Най-близката автобусна спирка на обществения транспорт се намира на 100 метра от хотела.

Започнете деня си със закуска на шведска маса, насладете се на питие в лоби бара и се възползвайте от услугите на денонощната рецепция. Персоналът на хотела ще се постарае да направи престоя Ви възможно най-приятен.

Някои от забележителностите на Варна – като Археологическият музей, Римските бани и Катедралата – са на кратко разстояние пеша.

 

Още информация и хотели във Варна може да намерите в сайта booking.com