4 причини МИЛФ-ките да са прекрасни

2
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Няма начин да не сте чували (ако не сте имали личен опит) за феномена, наречен МКБЧ или МИЛФ. Манията по по-зрели жени, която е съвсем естествена и у нея няма нищо притеснително, се разраства все повече и повече. Все по-често ние, мъжете, разкриваме без свян привличането си към по-големите жени и не се налага да преследваме 20-годишни пикли. Има нещо изключително привлекателно във факта, че МИЛФ-ките могат да платят сами за питието си, знаят как да се държат, когато някой флиртува с тях и често дори ни помагат в това начинание. Вижте кои са четирите причини по-зрелите жени (по правило с поне едно дете) да са така желана хапка от по-младите от тях мъже.

Опит

Основното предимство при МИЛФ-ките е безспорният им опит. Те знаят какво искат, знаят как да ни насочат, за да си го получат. Има нещо много привлекателно във факта, че когато сте с МИЛФ, ще сте с жена, която няма нужда да получава насоки за всичко или да ѝ се казва по няколко пъти да се успокои. Няма да ви казва, че избързвате с нещата. Тя е с вас, защото ви харесва, ясно е на всички, че има опит и че не е непорочна, така че няма нужда от мрънкания и схеми. Освен това сексът носи удоволствие на МИЛФ-а и тя няма да се чувства виновна, омърсена или наранена.

Забранен плод

Някои МИЛФ-ки са омъжени, някои са били омъжени, а други никога не са искали да се омъжват. При всеки случай са принадлежали на някого друг и това е необяснимо привлекателно за мъжкото съсловие. Възражда тръпката на преследването. А и фактът, че е по-голяма от вас значи, че ще трябва да положите повече усилия. МИЛФ-ката е олицетворение на онова, което по-младият мъж не може да има. Да, тя може и да се отдаде, но никога няма да е изцяло, защото прекрасно знае колко много мъже може да има. Освен това, ако успеете да примамите по-зряла жена, самочувствието ви непременно ще се увеличи. Както и репутацията ви впрочем. То е нещо като да имате магистърска степен или да сте джедай.

Пари

Сега, не го одобряваме много, но няма как да подминем и една друга честа характеристика на МИЛФ-ките – много от тях обичат да демонстрират финансово превъзходство. Което не бива непременно да ви кара да се чувствате непълноценни или използвани. Напротив – от подобна ситуация могат да се извлекат доста позитиви, стига да знаете как.

Неангажиращ секс

Огромната част от МИЛФ-ките няма да ви увиснат на врата и да ви реват. Те са готови да правят с вас неангажиращ секс, без да искат после обяснения в любов. Независими са и това им харесва. Любовта на МИЛФ-ката е точно толкова, колкото тя иска да ви даде. Разбира се, винаги има изключения, но те са за да потвърдят правилото, а то е – МИЛФ-овете са страхотни, затова не се страхувайте от тях, а ги опознайте.

Източник: BroBible