Спечелете ваучери за 250 лв и 150 лв за пазаруване в Техномаркет

2
Добави коментар
pgp

Всеки, отговарящ на условията може да качи авторска снимка на тема „Най-забавният спомен от лятото“в приложението Фотоконкурс на страницата на играта. Качването се извършва чрез следване на правилата.

За да може да се качи снимка, участникът трябва да е харесал страницата и да е попълнил регистрационна форма за участие (формата съдържа полета: име, фамилия, имейл, тел.). Снимките трябва да са весели, емоционални, да предизвикват усмивки. Снимката трябва да отговаря на темата на конкурса и да бъде благоприлична, в противен случай ще бъде премахвана от галерията на Играта.

Конкурсът започва на 26.08. Възможността за качване на снимки приключва на 18.09.2013.

За снимките се гласува и 20-те снимки, събрали най-много гласове ще участват във финала. Гласуването приключва на 22.09. Между 18.09 и 22.09.2013 г. може само да се гласува. След приключване на гласуването жури от организаторите и Техномаркет избира 3-те снимки за 1-во, 2-ро и 3-то място.

Участниците имат възможност да поканят приятелите си да гласуват, за да съберат повече гласове.

Участниците могат да поканят приятелите си и да участват. Включването в конкурса на приятел на участника дава възможност за публикуване на допълнителна снимка. Участието на всеки нов приятел дава възможност за качване на допълнителна снимка на участника.

Взелите участие в играта с гласуване също ще имат шанс да спечелят награда.

Авторът на снимката спечелила първо място получава ваучер за пазаруване от Техномаркет на стойност 250 лв. Авторите на снимките, класирани на 2-ро и 3-то място получават по един ваучер за пазаруване от Техномаркет на стойност 150 лв. Трима човека от гласувалите ще получат по една награда един iPod Shuffle. Наградите за играта са подсигурени от Техномаркет.

Краен срок за участие: 18 Септември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.