Валентин Кулагин: Валери е бил не само с Моника, ами и с една сервитьорка!

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Валентин Кулагин е дизайнер и шоумен, който бързо си пробива път в светските среди и вече си е спечелил прозвището “Златното ухо”. Звездният имиджмейкър прави шумни купони, общува с едни от най-известните родни красавици и не се притеснява да прави скандални изказвания по адрес на събития и хора, като в прав текст изразява мнението си. Ето защо “ШОУ” реши да го поразпита по горещите теми в света на известните. От разговора ни се родиха куп новини. И то какви!!!

– Вальо, ти доста остро коментира шоуто „Мис България”. Принципно не беше съгласен с участието на някои момичета вътре…
– Да, така е. Между участничките имаше откровено проституиращи момичета и такива, които са се озовали там с връзките на свои роднини и познати, само с фиктивен кастинг. Между тях се разпознаваха момичета, които, освен че не отговаряха на критериите за световния конкурс, имат и лоша слава у нас. Глупави моми! Ако се бяха позаинтересували, щяха да знаят, че са вкарани вътре само за резил! Според регламента на световния конкурс, държавата не може да представя момиче под 170 см и над 25 години, както и момиче с еротични фотографии зад гърба си. Уви, това дисквалифицира половината участнички в тази пародия. Всяка жаба трябва да си знае гьола! Не може стриптийзьорки и леки жени да се появяват в подобен формат, тяхното място е на булеварда!

Наблюдавах този риалити формат, защото той е тясно свързан с моите занимания на стилист и гримьор, но не възнамерявах да заема позиция като коментатор. В един по-късен етап обаче това се наложи, защото бях нападнат публично от брата на една от участничките – Ашли, който е използвал връзките си, за да участва сестра му в шоуто. Тя така участва и в “Кралица на шопинга”. Звезделина, Миглена и Франсин също са без кастинг, а

Ингрид е била забелязвана неведнъж в компанията на един от най-богатите и влиятелни мъже в България

– Въпреки че не цепиш басма на никого, доста известни жени дружат с теб. Една от тях е Андреа – скоро двамата се появихте заедно на рождения ден на Петко Димитров в “Найт Флайт”…
– Ами истината е, че аз дори не знаех, че Петко има рожден ден тази вечер – просто излязох, за да се забавлявам. В обществото Андреа винаги е била дама. Всеки, който я видя и онази вечер, може да потвърди, че при нея няма лековати пози, флиртове и прочее. Тя държи на връзката си с Кубрат, тревожи се за него, когато той има мачове в чужбина, почти постоянно говори за Пулев и изобщо стабилна е като жена във връзката си. Повечето красавици нямат тази морална сила – затова и нямат постоянни връзки.

– А каква е историята с плеймейтката Моника и Валери Божинов? Вярно ли е, че имат връзка?
– Ами Моника е красиво момиче, така че е напълно нормално да привлича мъжете. Но истината си я знаят само те двамата – аз не съм се и интересувал. Според светската клюка, която все още гадае дали Валери и Николета не са скарани и пред официална раздяла, аз бих добавил, че чух доста осведомени клюкари да коментират: „Валери я е хванал с бившия й!”. Ставаше дума за Ники Михайлов. Нали знаеш, че ми викат „Златното ухо”. От друга страна, много близък приятел до двойката винаги е коментирал, че всъщност в тяхната връзка Валери е бил по-влюбеният. Факт е обаче, че Николета беше сама в „Бар Флайт“, а на същинския рожден ден после в „Найт Флайт“ изобщо не се появи, въпреки че в момента Валери си е в България. Като единствена логична причина да не уважат рождения ден на своя приятел Петко, аз намирам само раздялата им.

В същото време пък вече няколко приятелки ми докладват, че много често забелязват Валери сам-самичък на басейна “Камей”. А пиарката на Николета – Мария, навсякъде разправя, че това не било истина и двойката били заедно и се чувствали много щастливи. Сега ще стане страхотен шаш, ако се разменят наново старите двойки – Алисия и Валери се съберат, а Николета се върне при Ники. Със сигурност Николетата отново ще си направи така желания от нея пиар. От четиримата, най-стабилна според мен е Алисия – тя винаги е отвръщала от положението си на стилна дама, която не сваля гарда до ниските етажи.

Божинов и Михайлов още не са се „наиграли”, а Николета е изцяло измислена героиня –

момиче без професия, което винаги ще бъде нечий сателит. За предпочитане на богаташ, който може да й поема глезотиите… В живота тя е невзрачна – имал съм случаи, в които е седяла на съседна маса в заведението и изобщо не съм я разпознавал. Всичко са пунтажи – дрешки, обувчици, табели…

– А кой според теб пусна клюката за Моника в този „четириъгълник” Алисия-Ники-Валери-Николета?
– Мен лично ме подпитват интриганти дали това не е Андреа, тъй като тя имала интерес да се пише за Моника и оттам – и за нея. Клиповете на Андреа с плеймейтки жънат успех – женската целувка във видеото го прави най-гледания български клип в света, с 30 милиона показвания онлайн. Но аз пък не мисля, че Андреа е способна на такова задкулисие… Други твърдят, че пиарката на Лозанова – Мария, изпращала анонимни писма до сайта “Хотарена”, за да раздухва още повече нещата и за да помогне на Николета в един евентуален развод, изкарвайки Валери женкар и виновник за раздялата им. Със сигурност обаче спречкване между Николета и Моника не е имало, както писаха клюкарските сайтове – ние дори не видяхме, че Николета е в другата част на заведението онази вечер. Впоследствие разбрах, че е била настанена на по-долното ниво и вероятно саксията с палмата там я е скривала от полезрението ни.

Що се отнася до Валери, можете и сами да се доберете до едно момиче, което не крие, че и то е било с него. Много станаха “мадамите на клона” му…

– Какво мислиш за Жени и Тачо?
– Харесвам Жени. Ами, какво да мисля?! – то е повече от ясно – рано или късно ще си простят и пак ще се съберат. Ако не са го и направили вече… Май са били заедно на едно “мероприятие” тия дни.

Сервитьорката от “Хепи” Симона Миланова: Пуснах на Божинов след месец свалки, като преспа с мен, веднага ме заряза
Първо ме отрупваше с букети, после се покри

“ШОУ” разузна какво се крие зад намека на Кулагин и издири въпросното момиче, “скрило топките” на Божинов. Симона работи като сервитьорка в ресторант “Хепи” в мол “Парадайз”. Тя разказа ексклузивно пред наш репортер своя “мач” с разбивача на женски сърца Валери Божинов:

„Запознахме се в заведението, той дойде с негов по-млад приятел. Аз приех поръчката, обслужих ги съвсем делово – рутинната процедура, а после моя колежка им сервира храната. Валери ме е харесал, започнал да разпитва за мен и е поискал телефона ми от моята колежка, която му е казала, че първо трябва да ме пита дали съм съгласна. Няма да крия, че и на мен ми допадна, но се изненадах, че е проявил интерес. Поех масата им и малко по-късно си дадох телефона. Той ми каза, че ще звъни от телефон, който през останалото време ще е изключен, пита ме и за Фейсбук, и каза, че ще ми пише от профила на негов приятел. Така почна всичко. После започнаха да пристигат букети в заведението, подаръци, а колежките ми се чудеха какво се случва. Няма да крия – бях много поласкана, защото той е хубав и известен мъж. Вниманието му много ме впечатли. Почнахме да си пишем, той идваше все по-често в заведението… Не съм бързала – отдадох му се чак на първия месец. Истината е, че много хлътнах, но после той изведнъж просто спря да се обажда, а телефонът, който имах, беше постоянно изключен. Очаквах по-сериозно отношение от мъж като него. Можеше поне да си направи труда да ми се обади и да сложи край“, сподели единствено пред човек на “ШОУ” самата Симона.

Подготви Еми МАРИЯНСКА