Цимбика влиза във ВИП Брадър

2
Добави коментар
mignews
mignews

Бившият шампион по бокс и шеф на ЦСКА Калоян Стоянов-Цимбика влиза във „ВИП Брадър“, който започва на 16 септември. Той се прочу за последно, след като беше арестуван за заплахи срещу треньора на „червените“ Стойчо Младенов. Калоян Боксьора работи в момента за „Титан“ и води една от буйните фракции в агитката на ЦСКА. Интересното е, че учи теология в Шуменския университет.

Между съзвездието, което ще влезе във ВИП къщата, ще има и една непопулярна личност. За място там ще се борят 6-има души, които 2 седмици от 10 сутринта до 22 ч ще бъдат в специално изградена Стъклена къща, разположена в „Парадайс център“ на бул. „Черни връх“.

Така всеки, който пожелае, може да отиде и да погледа през витрините с какво се занимават брадърите.  Сред шестимата има мъж, чийто баща е египтянин, а майка му е българка. Там влиза и професионалната боркиня Лена Кавасян, която, въпреки че е арменка по националност, е родена в Сирия и там все още има близки. Сред брадърите ще има и хомосексуалист, красавица, религиозен мъж и охранител.