Вики Бекъм прави дрехите за филма „50 нюанса сиво“? » Кой кой е?

0
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако не сте чели трилогията „Петдесет нюанса“ от Е. Л. Джеймс, ви препоръчваме да й отделите време, защото книгите на авторката се превърнаха в една от най-бързо продаваните поредици, като оставиха зад себе си романите на Дан Браун и Дж. К. Роулинг. Книгите направиха Джеймс най-високоплатената писателка в света според класация на списание „Форбс“.

Еротичните романи, наистина са завладяващи, затова не е учудващо, че се превърнаха в поп културен феномен по цял свят. „Петдесет нюанса в сиво“, „Петдесет нюанса по-тъмно“ и „Петдесет нюанса освободени“ се предлагат на българския пазар, а скоро се очаква и екранизация по първия роман.

Причината заради, която отделяме внимание на предстоящата кинолента е и вълнението около избора на дизайнер. Голяма е вероятността моделиер на героите Анастейша Стил и Крисчън Грей да бъде модната икона и дизайнер Виктория Бекъм, която е фен на еротичния роман и признава, че дори дала екземпляр от него на майка си.

„50 нюанса сиво“ ще бъде повече от филм“, заяви източник пред британските медии, който разкри, че съпругата на Дейвид Бекъм е най-голям фаворит за дизайнер на продукцията.

Създателите на лентата са обмисляли няколко варианта на модни къщи, сред които попадат брандове като: Долче и Габана, Келвин Клайн и Марк Джейкъбс.

Редактор: Делица Цонева