Бизнес стил за елегантни дами » eMODNO да имам

0
Добави коментар
svetla58
svetla58

През месец септември работата в офиса става все по-активна, затова е време да заменим лятната бохемска визия с бизнес тоалети. През тази есен периодично ще ви предлагаме различни варианти за вашия елегантен стил в офиса.

В наши дни гардеробът на работещите момичета е много по-атрактивен и разнообразен от преди години. Интересни цветови комбинации, ефектни аксесоари, изискани силуети се преплитат по-уникален начин, за да ви помогнат да бъдете женствени и красиви, създавайки добро впечатление пред околните, че сте сериозен професионалист с представително излъчване.

Визия 1:

Първият аутфит, който подбрахме е от британските онлайн магазини boohoo.com и newlook.com. Той включва супер шикозна вталена рокля в модерния кобалтов нюанс, комбинирана с бяло сако с интересна кройка. Дрехите са допълнени от аксесоари в същата стилистика – колие със сини детайли, високи сандали и страхотна чанта в черно и екрю с акцент от кобалтова кожа, имитираща питон.

Визия 2:

Втората визия също е изключително изискана, но е с много по-романтично звучене. Чувствена рокля в нежно розово е съчетана със стилен черен блейзер без обърнати ревери, чанта в две тоналности на телесното и боти в същата гама. Продуктите са от онлайн магазините: laredoute.co.uk и newlook.com.

Автор: Делица Цонева