Секси тела на плажа / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Лятото е вече официално в разгара си. Също като нас и холивудските звезди не пропускат да се излегнат под лъчите на парещото слънце, излагайки на показ перфектно оформените си тела, с които предизвикват завистта на околните.

Рейчъл Билсън Плоско коремче Сладураната известна от сериала „Квартала на богатите“ демонстрира горещото си тяло и плоското си коремче на изпълнената с много забавления почивка в Барбадос. По време на екзотичната ваканция, освен на морето и слънцето, което очевидно е зачервило доста тялото й, Рейчъл се радваше и на любовните ласки на дългогодишния си приятел – актьора Хейдън Кристенсен. Двойката буквално откри сезона на звездните почивки, като се отдаде на морски релакс още през април.

Хейдън Пенитиър Извивки мечта Сексапилното миньонче Хейдън Пенитиър за пореден път през този сезон показа изваяното си тяло. Актрисата хич не се притеснява да носи по-изрязани бански кюстюми, които допълнително подчертават стегнатите й форми. Това лято Хейдън се наслади на кратка почивка в Маями заедно с годеника си – боксьора Владимир Кличко, който също не успя да устои на сексапила й и буквално не свали ръце от нея. Двойката нажежи допълнително страстите на плажа, където милувките помежду им не спряха.

Хайди Клум Все още гореща Напоследък бившата моделка не спира да взривява интернет, публикувайки свои разголени фотоси, заснети по време на последната й почивка на Бора Бора. От тях ясно си личи, че Хайди си прекарва повече от прекрасно, показвайки добре поддържаното си тяло. Освен че е на 40 г., немската супермоделка е родила и цели 4 деца, което допълнително засилва завистта на не малко нейни колежки, които само могат да си мечтаят за подобна визия на тези години.

Джулиян Хъф Спортен секси хъс Напоследък доста нашумялата блондинка си взе почивка от неспирните снимки за различни кинопроекти и се отдаде на пълен релакс. Джулиян показа както секси тялото си, така и страстта си към сърф гребането. Чаровницата събираше слънчеви лъчи и спортуваше под тях, още в началото на януари на островите Сейнт Барт.

Жизел Бюндхен Секси мама Моделката на Victoria’s Secret показа, че и след раждането на две деца тялото може да изглежда перфектно. По време на семейна кратка почивка до Коста Рика Жизел отново показа неустоимите си извивки. Бразилката не спираше да разхожда секси тялото си по плажната ивица, защото двете й деца Бенджамин и Вивиан не спираха да щъкат напред-назад. А гордият татко Том Брейд с удоволствие наблюдаваше красивата си съпруга.

Лиъм Хемсуърт Мокър сън Австралийският сексапил си е казал думата и при Лиъм, който изглежда като мокър сън, докато се разхлажда от жегите в басейна. Горещият актьор, който набира все повече слава в  Холивуд, си признава, че за да има такова тяло тренира усилено и яде ужасно здравословно. И въпреки че е мечта на всички девойки, Лиъм въобще не се приема за секссимвол и винаги иска повече от перфектно оформеното си тяло.   Джесика Алба Фитнес мадама На скорошната си семейна почивка заедно с близката си приятелка Никол Ричи, Джесика показа, че въпреки че е на 31, все още може да срази всички с обикновения си черен бански в две части. Актрисата, която е майка на две деца, показа сексапила си на островите Сейнт Барт, където при всяко свое минаване покрай някой мъж, го остава с отворени уста и с език изплезен до земята. Явно тежките тренировки, които Алба е споделяла неведнъж, че прави във фитнеса, се отплащат щедро.

Дейвид Бекъм Секси татко Дейвид е мечтата на не една и две жени и е известен със сексапилното си тяло. Не случайно футболната звезда се снима и няколко пъти за различни рекламни кампании за бельо. Освен на терена, Бекъм обича да показва нашареното си от татуси мускулесто тяло и по време на почивките на многобройното му семейство. Спортистът, който заедно с половинката си Виктория има 4 деца, пръска сексапил, докато весело прекарва времето си заедно с фамилията.