Toyota Land Cruiser: Фейслифт за офроуд класиката

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Toyota ревизира Land Cruiser. Моделният випуск на 2014 година няма да предложи нищо революционно – големият SUV ще получи само детайлни подобрения.

Още по темата

Повече за Toyota

» Всички новини
» Всички тестове

Toyota Land Cruiser с ново лице

Нов дизайн са получили предните светлини, които са получили триизмерни LED дневни светлини. Предната броня е оборудвана с регулируеми въздухозаборници и подчертан допълнителен елемент под престилката. Ревизираната предна решетка на Land Cruiserа се „кипри“ с нови ламели.

С подобни промени се характеризира и задната част на Toyota Land Cruiser. Хромираната ивица на капака на багажника е много по-широка и графичното оформление на сегментите на задните светлини е с нова визия. Без ретуширане е останала задната престилка.

От пръв поглед интериорът на Toyota Land Cruiser изглежда осезаемо обновен. На разположение са двуцветни кожени седалки, както и модифицирано арматурно табло. Като опция вече може да се поръча и отопляем волан. Окачването е допълнително оптимизирано за каране върху трудни терени

Ходовата част на Toyota Land Cruiser е обновено с допълнителни офроуд възможности, както и с модерна система за тракшън контрол и подобрени режими за каране по трудни терени. Ъгълът на наклона е представен на дисплея с нов облик и нови възможности.

Асистент за задно движение, базиращ се на камера, допълва пакета за безопасност на SUV модела. Мощният 190 к.с. трилитров четирицилиндров турбодизелов двигател отговаря на Euro 5 + стандарта за вредни емисии. Цените на новото поколение Land Cruiser все още не са обявени.