Ани Салич изглежда видимо по-млада, след като отслабна

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

В горещото лято Ани Салич се върна на екран след дългата си отпуска, в която се наложи да излезе заради тежко падане и контузия на крака през зимата, и изуми зрителите с новата си визия, със свежото и младежко излъчване. Не спират коментарите за това колко много е отслабнала. Видимо водещата се е разделила с доста килограми, повече от 11, както сама признава. Още по-хубавото е, че в момента продължава да отслабва. Това се дължи на подобрения метаболизъм. Резултатът е впечатляващ, а зад него стои упоритостта на Салич и доказалата своя успех програма за отслабване и подмладяване, разработена от Иван Гарабитов.

“Започнах програмата за първи път в края на юни. Разбрах за нея от познат. Затлъстяването е проблем не само при възрастните, но и при децата. Водещи столични ендокринолози препоръчват да се опитат всички алтернативни методи и след това, ако е необходимо, да се използват медикаменти. Програмата е безопасна, може да се прилага и при деца. Както знаете, повече от 30% от децата у нас имат проблеми с теглото, а това води до повишаване на кръвното налягане и до диабет в детска възраст, което е много опасно за тях”, сподели Салич.

Всъщност нейният режим отдавна се прилага и от световните звезди – Бионсе, Наоми Кембъл, Аштън Къчър, Карл Люис, Ашрита Фърман и др.

Прави се изчистване на тялото от токсини

с дървесен палмов сироп, който съдържа сок от пет вида палми и кленов сироп. Първоначално Салич направила пълната 10-дневна програма с коктейл от палмов сироп, свеж лимонов сок и лют червен пипер. Специалният сироп всъщност е течна храна, съдържа всички необходими минерали, витамини и др. елементи, така че не се усеща глад, докато се пие. След това се прилага много строго 10-дневно захранване с храна, като режимът продължава с цялостна промяна на храненето.

Това, което най-много се харесало на телевизионната водеща, е че се чувствала сита и изпълнена с енергия. Толкова е заредена, че с лекота се справяла с всички ангажименти. Работоспособността й се увеличила многократно. Но най-голямата придобивка от цялата промяна бил спокойният и здрав сън, който има сега, споделила Тв-звездата.

Ани Салич се доверила на Гарабитов и за приложението на матрично-ритъмна терапия, благодарение на която е раздвижен кракът й. Както е известно, през зимата след подхлъзване на лед

тя падна и си счупи глезена на три места

Тази специална терапия се прави с уред, който е създаден от д-р Рандол – Германия. С тази процедура преди няколко години д-р Рандол спаси от ампутация крака на световноизвестния учен Есаро Емото. Апаратът вибрира с честотата на здравата клетка. Вибрацията прониква в дълбочина и въздейства на всички вътрешни органи. Премахва целулита, намалява обиколките и килограмите. От една процедура се губят между 200 и 400 грама.

Сега Салич периодично повтаря програмата и все повече младее. С личния си пример тя вдъхновила много от своите приятели, които последвали нейния път към промяната. “Всичко може да се промени, всичко е въпрос на личен избор и осъзнато решение”, убедено заявила водещата.

По препоръка на гуруто на отслабването тя прави и специално създаден от него комплекс с йога упражнения. Те се изпълняват всеки ден сутрин в продължение на 1-2 седмици, като на 3-та седмица могат да се правят и сутрин, и вечер. Тези упражнения поддържат физическото и духовното тяло в хармония. Предлагаме ги на вниманието на читателите на в. “Доктор” (виж снимките).

Маргарита Благоева