Зад кулисите на сватбата на Стефани по Фен ТВ

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

След като през месец май младата певица Стефани получи годежен пръстен, дойде и денят, в който да каже заветното „Да“.

Харесай страницата ни във Facebook

И така, още преди изгрев слънце – от 5 часа на 31-ви август приготовленията започнаха с пълна пара. На помощ на булката се притекоха майка й, сестра й и леля й.

Едва след като всичко беше готово и голямата трапеза в дома на Стефани беше заредена и готова да посрещне гостите, певицата на „Ара мюзик“ се отдаде на разкрасителни процедури – все пак това беше нейният ден.

След като гримът и прическата бяха налице, младата булка отиде да облече роклята си, дело на дизайнерката София Борисова. Шармантната рокля беше в цвят шампанско, а към нея вървеше и 4-метров воал, който бе поверен на една от най-малките шаферки, племенничка на Стефани.

След като булката беше напълно готова, дойде ред и младоженецът да се приготви, което му отнесе значително по-малко време от това на бъдещата му съпруга.

Вече наближаваше обяд, когато пред дома на Стефани в София, бе паркирана огромна бяла лимузина, очакваща да осигури комфортен път на булката й младоженеца до Благоевград – мястото, на което щеше да се състои сватбата.

Като истинска принцеса от приказките, Стефани слезе по стълбите на родния си дом, придружена под ръка от своя баща, който щеше да повери дъщеря си на нейния съпруг – Георги.

„Много се развълнувах, даже си поплаках. Надявам се с божията воля, нашият брак с Георги да бъде успешен“ сподели развълнувано изпълнителката на „Избирам да те има“.

Както се случи след това – кой отчупи по-голятото парче от баницата, кой ще командва вкъщи, какво ще бъде първородното дете на семейство Мирчеви, както и кои звезди на „Ара мюзик“ поздравиха младото семейство, ще разберете тази събота от 15:00 ч. и тази неделя от 19:00 ч. в предаването „Зад кулисите“ по Фен ТВ.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)