Алисия скарала Николета и Валери! Ни Ло опитва да си го върне!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Алисия е в основата на семейния скандал между Николета Лозанова и Валери Божинов. Без да иска певицата направила така, че Николета показала истинското си лице, което пък вбесило Божинов, гласи последната клюка.

Всичко започнало в началото на лятото, когато Алисия решила да прекрати войната с бившия си. В името на детето певицата все по-често започнала да общува с Валери и дори няколко пъти излизала с детето и Божинов. Футболистът пък преценил, че е крайно време проблемите с издръжката на Валери-младиши да останат в миналото и на няколко пъти давал на Алисия по-голяма сума от определената от съда, пише „България днес”.

Щедростта на Божинов вбесила Николета Лозанова и тя започнала да му чупи стойки. Всекидневните скандали си казали думата и Валери му отпуснал края. Точно тогава на хоризонта се появила Моника Валериева. За разлика от Николета, дупнишката манекенка нито веднъж не потърсила сметка на Божинов. Футболистът и Моника все по-често се заиграват в социалната мрежа, подклаждайки клюките, че имат интимна връзка. Нито един от двамата обаче не е дал официално изявление по въпроса.

И докато жълтите медии обсъждат надълго и нашироко раздялата на Валери Божинов и Николета Лозанова, то миската е твърдо решена да запази брака си. В опит да омилостиви съпруга си, Ни Ло публикува романтична снимка в Instagram. Как ли ще реагира Валери Божинов?