Майка му твърди, че искам да спя с баща му

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

С приятеля ми имаме връзка от една година.  Родителите му не ме харесват, защото те преценяват хората по парите им. Аз съм завършила педагогика и работя като учителка. Явно това на тях не им харесва, защото те и двамата да банкери. Според мен,  са очаквали бъдещата им снаха да е с друга професия и от богато семейство каквато аз не съм.

Нещата ескалираха, когато преди една седмица аз и гаджето ми им казахме, че ще се женим. Майка му започна да говори страхотни безумия за мен и моите родители, които живеят в село до Ямбол.
Най-гадното, което обаче твърди е, че съм искала да правя секс с бащата на гаджето ми. Той й се бил оплаквал многократно от мен. Била съм правела намеци и съм го гледала предизвикателно. Днес ми звъня да ми каже, че според нея бюста ми е силиконов и, че лъжа, че нямам пластични операции. Приятелят ми не ми вдига от вчера телефона, защото е разстроен и вярва, че аз наистина съм искала да спя с баща му.

Живота ми се преобърна за последната седмица наопаки. Искам си обратно гаджето  и стария си живот. Моля ви, искам съвет – какво да направя? Много съм объркана и плача по цял ден.
Моите родители казаха да забравя цялото семейство и да се откажа и от Милен (гаджето ми).

Споделено от: Janita560@

Етикети: връзка, връзка от разстояние, секс, секс за една нощ