Юлия Юревич: Сърцето ми е свободно! / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Юлия Юревич се възползва от последните летни дни, за да ги прекара на морето с приятели. Ето какво сподели тя за bliasak.bg

Юле, как е на морето? Събираш ли последните слънчеви лъчи? Юлия: Да! На морето в монета е приятно и хубаво. Все още времето не се е развалило, въпреки че вечер е доста хладно и по къс ръкав не може да излезеш. През деня слънцето е доста силно, много е приятно, водата е топла, така че е уникално. (смее се) Радвам се, че успях първите дни на септември да съм на морето и да изпратя лято 2013-та.

Какво ти предстои от есента? Юлия: Като за начало имам снимки и едно ревю, което скоро ми потвърдиха. Това е за областта на модата, иначе останалото си е работа и нищо кой знае какво необичайно. Планирам да отида за няколко дни до Лондон, но това предполагам ще е към края на есента.

Напоследък си насочила усилията си към благотворителност!? На кого реши да помагаш? Юлия: Така е! Реших да помагам на Цвета Кирилова и нейното сдружение „Азбукари”. Цвета се е заела с една много благородна кауза, която много ми харесва. А именно изграждането на площадки за деца с увреждания. Надявам се тази кауза да се развие и наистина да успеем с другите носителки на титлата Мис България, които са се включили, да помогнем за по-бързото набиране на средства за площадката в град Велико Търново. А целта за по-далечно бъдеще е да се изградят в максимален брой градове такива детски площадки за деца с проблеми в България!

Успя ли да видиш Атина? Юлия: Ха-ха-ха. Това лято не успях да стигна до Атина, но трябва да отида да се запозная и да видя за какво става въпрос.

Като те попитах за Атина имах в предвид историята с наркотиците и оръжието. Как ти се отрази тази случка? Юлия: Честно казано аз се смях на новината, но от друга страна не ми се отрази много положително. Защото винаги ще има хора, които ще си мислят, че аз имам нещо общо с този скандал, с наркотици и с оръжие. На името не ми се отрази добре, но като цяло няма нещо, което да ме притеснява, защото не съм замесена в подобни неща. Въпреки неприятната случка се чувствам спокойно и се надявам вече да е изчистено името ми. Та ще видим как ще ми се отрази всичко това занапред.

Някъде прочетох, че тази случка е причина да се разделиш с приятеля ти? Юлия: Не, не, не! Това са глупости! Ние се разделихме по-късно. Тоест доста след скандала. Поводът за раздялата ни са лични причини, а освен това такива неща не могат да влияят на връзка, особено ако не е някаква кратка. Когато се познавате достатъчно добре е абсурдно.

Може ли да кажем, че сърцето на Юлия Юревич е свободно? Юлия: (смее се) Да, в момента е свободно и не мисля да си го давам бързо на никого. Не търся мъжа! Даже в момента не търся никакви отношения, връзки. Имам нужда от почивка, да си осмисля работата и личното развитие. Да се отдам на семейството ми и на приятелите, защото ми липсваха известно време много и то приятелите най-вече.