Как да му кажа, че съм девствена?

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Влюбих се, а той в мен ?

Здравейте, едно чаровно момиче на 18г. ви пише и иска да сподели нещо с вас с надеждата да му дадете съвет. Аз съм скромно момиче, оправна съм, не съм срамежлива ,имала съм досега едно гадже и то беше за много кратко ,(девствена съм ),излизала съм на кафене с доста момчета ,но повечето искаха само неангажиращи връзки , а аз искам нещо по сериозно. 

И така общо взето харесват ме ,заглеждат ме но някак си нещата не се получаваха. Докато това лято не се запознах с едно момче от морето ,братовчедка ми която работи там (29),ме запозна с това момче ,даже не мога да го нарека момче та той си е истински мъж набит и т. н.  той на ( 25 )съвсем на шега се запознахме и явно си допаднахме.

Момчето е много готино ,не се надува не е тип мачо ,много е свестен , и така излизахме на кафета(всичките сметки той плащаше ,носеше ми чантата ,отваряше ми врати ,пишеше ми есемеси ,в телефона си ме е вписал слънцето …и т. н ,даже в началото не ме е насилвал да се целуваме ,А когато вечер излизахме и ходихме на плажа се гушкахме приказвахме си ,той ми казваше че му е много хубаво с мен и не иска да си заминавам ,целуваше ме по челото ,играеше си с косата ми галеше ме беше прекрасно. Но аз си заминах ,бях за 5 дена на почивка.

И така нещеш ли отидох пак след една седмица с наще този път ,те се запознаха с него , и така приказката започна от начало ,започнахме да се опознваме вече ,той ме попита каква е била първата ми любов, каза ми че ме виждал сериозно момиче а и той също си търси сериозна връзка ,предишните са му връзки са продължавали 1 г,и нещо ,пита ме кога съм го направила за първи път ,тогава аз го излъгах че е съм го направила на 16г. страх ме беше ако   му кажа че ще ме отхвърли ,той също ми разказа за бившите си.

Покани ме на гости в неговият град зимата ,като се върне от морето понеже той работи там като охрана на едно заведение. И така аз се прибрах в моя град свърши ми почивката сега се чуваме почти всеки ден ,постоянно ми вика хайде като се прибера ще те взема и отиваме в моя град.

Единственото нещо което ме притеснява е как да му кажа че съм девствена, а аз искам да го направим, ако отида там, страх ме е да не ме отхвърли ,или само да прави секс с мен и да ме забрави не знам много съм объркана. Ви?  ? как мислите ,иска ли нещо сериозно от мен ,и как да му кажа. .