Родителите на Чироза от „Килърите 3“: Синът ни помагаше на младите хора 2163

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Родителите на Чироза от „Килърите 3“: Синът ни помагаше на младите хора

08.09.2013 10:39 | Крими и Право

Милчо Петров-Чироза

В къщата ни имаше над 50 полицаи, обърнаха всичко на опаки и ни арестуваха. Нищо не намериха. Как може да намерят нещо, което не е оставено тук. Това заявиха родителите на арестувания Милчо Боянов – Чироза от „Килърите 3″ Боян и Вера Петрови пред камерата на предаването „На светло с Люба Кулезич“ по Нова телевизия.

Какво можете да намериха тука – нищо не могат да намерят, оплака се бащата на Чироза.

Родителите разказаха, че синът им е организирал групи от младежи и е помагал на младите хора – направил и футболен отбор

„Той имаше дискотека. От такива заведения пари не се изкарват“, категоричен бе бащата Боян, който продължи: „Хора станаха милионери от заведение в Перник, пък синът ми няма една пара да се прекръсти“. „Нямаме една стотинка да дадем на адвокат“, допълни Вера.

Родителите на Чироза живеят в брезнишкото село Габров дол. Там били и по време на ареста на сина им. Пред съда Милчо Петров обявил, че задържането му е цирк заради политическата обстановка. Близки на Чироза твърдят, че серийният убиец Станислав Ангелов – Сиси се опитал да запали апартамента му в Перник.

„Защо чак сега Сиси се съгласил да говори глупости“, попита Боян Петров.

Чироза е един от 11-те задържани от „Килърите 3″. За тартор на групата се сочи бащата на Райко Кръвта – Васил Станков. Според криминалистите бандата е отговорна за убийството на Теодор Неофитов – Ханс, чиито тленни останки бяха открити на родното село на Чироза Габров дол, и за разстрела на Георги Илиев и Васил Горчов – Кьорвия.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти