Шарапова с годежен пръстен?

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Светска двойка номер 1 в тениса Григор Димитров и Мария Шарапова отново станаха обект на внимание от целия свят. Въпреки че Гришо се провали, а Маша отказа участие на US Open, двамата продължават да са одумвани по страниците на медиите в Европа и САЩ.

Както в повечето случаи, и сега духовете бяха разбунени от руската прима, която се появи с нов красив пръстен на модно събитие в Ню Йорк, пише „Монитор“. Това веднага предизвика любопитството на журналистите, а британският „Дейли мейл“ побърза да се усъмни дали не става дума за предложение за сватба. След отпадането на Димитров от Откритото на САЩ двойката се усамоти на Карибите, където може би е станало заветното предложение, предположи изданието.

Според запознати обаче, ако пръстенът беше годежен, Маша трябваше да го носи на дясната си ръка според каноните на източното православие. От снимките обаче се вижда, че изящното бижу е на лявата й ръка.

Паметливи припомнят, че в началото на годината, когато връзката между двамата се пазеше все още в тайна, Гришо и Маша се появиха с еднакви гривни на свои пресконференции в Австралия.

Шарапова с годежен пръстен? източник: Gulliver/Getty Images