Рекламни торбички,опаковки,етикети

13
Добави коментар
drake2010
drake2010

Рекламни торбички,опаковки,етикети

Вашите рекламни торбички не са просто консуматив или опаковка.Те са Вашата подвижна реклама.Всеки Ваш партньор или клиент винаги намира повторно приложение на рекламните торбички и по този начин Ви популяризира.Затова не подценявайте рекламните торбички, а се стремете те да бъдат уникални и разпознаваеми.

Рекламна агенция Дрейк предлага няколко вида рекламни торбички:

-Полиетиленови торбички,които сами по себе си се делят на обикновени и биоразградими.При тези торбички технологиите за печат са щрихов и фотореалистичен. -Хартиени торбички – при този тип рекламни торбички разнообразието от размери,видове печат и дръжки на самите торбички е голямо.Хартията от която се изработват самите рекламни торбички също може да бъде различна(структура,грамаж и др.).Друга подробност,придаваща уникалност на Вашата торбичка е нанасянето на частичен UV лак върху част от изображенията на рекламната торбичка.

-Рекламни торбички от плат(ЕКО ТОРБИЧКИ) – този тип торбички са все още слабо разпространени,но пък са най-щадящи околната среда.С премахването на полиетиленовите торбички все повече хора ще поглеждат към рекламните торбички от плат.Те както и останалите два вида торбички могат да бъдат доста атрактивни и запомнящи се.

Освен Вашите рекламни торбички, при нас може да поръчате и рекламна опаковка за Вашият нов продукт.Ние гарантираме уникален и продаваем дизайн на рекламни и промишлени опаковки.

Рекламна агенция Дрейк предлага на своите клиенти и Дизайн и Печат на фирмени етикети:

картонени етикети етикети по индивидуален дизайн / щанцовани / каширани етикети текстилни етикети самозалепващи етикети етикети с баркод

Направете запитване за конкретни размери и тиражи на: 
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ЦЕНИ ЗА ПЕЧАТ НА ХАРТИЕНИ РЕКЛАМНИ ТОРБИЧКИ С ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН:

500 бр. рекламни торбички – 540.00 лв.
1000 бр. рекламни торбички – 980.00 лв.

*посочените цени са за печат на рекламни торбички (4+0 цвята) изработени от 100гр. бял Натрон с памучни дръжки и размери: 36х24х10см

 **посочените цени са без ДДС и не включват Дизайн и предпечатна подготовка