Външна реклама | Рекламни табели | Широкоформатен печат

1
Добави коментар
drake2010
drake2010

Външна реклама | Рекламни табели | Широкоформатен печат

Широкоформатният печат намира голямо приложение в т.нар. външна реклама. Чрез широкоформатен печат се реализират визиите за билборд конструкциите, калканите, рекламните пана и транспарантите по цялата пътна мрежа, брандирането на автопаркове.

Това обширно приложение на широкоформатния печат ни задължава да предложим на Вас, нашите настоящи и бъдещи клиенти тази услуга и да отговорим на Вашите изисквания за качество и отлична визия.

РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ – Метални табели,Светещи рекламни табели , рекламна табела с PVC плоскост

БИЛБОРДИ – външни рекламни конструкции. Визиите за тях се отпечатват на винил.

КАЛКАНИ – външни рекламни конструкции с особено големи размери, монтирани по външните фасади на сгради. Визиите за тях се отпечатват на винил или винилна мрежа.

ТРАНСПАРАНТИ И РЕКЛАМНИ ПАНА – позиционират се на различни места, според предпочитанието и целите на клиента. При тях се използват различни материали, отговарящи на конструкцията/мястото за което са предназначени.

БРАНДИРАНЕ НА АВТОПАРК – изготвяне на проект и печат на цялостни визии за превозни средства. Монтаж.

Рекламна агенция Дрейк предлага широкоформатен дигитален печат,билборд позиции,печат и рязане(по контур) на PVC фолио,Перфо фолио,бранд на автомобили,магазини и др.Фирмата предлага дигитален широкоформатен печат с резолюция 720 и 1440 dpi.

Възползвайте се от нашите промо предложения за широкоформатен печат:

Ламиниран винил на цена от 4,00 евро/кв.м
PVC фолио на цени от 6,00 евро/кв.м
Перфо фолио на цена от 11,50 евро/кв.м
*посочените цени са за над 5 кв.м и без ДДС

С помощта на широкоформатния печат и възможностите, които ни предоставя, можем да разнообразим интериора в офиса, да направим витрината на магазина уникална, да създадем разпознаваем щанд за всяко изложение.

Продукти:

ПАНА ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН (витрини, декоративни стени, светещи витрини и др.) –  печат на визуални елементи за оформлението на интериора на магазини, ресторанти, заведения и офиси. Най-често използвани материали са PVC, специализирани фотохартии и текстил.
ОФОРМЛЕНИЕ НА ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ И ЩАНДОВЕ – висококачествен печат на рекламни материали с нестандартни форми или големи размери. Най-често използвани материали са PVC, винил, текстил, плоскости от коматекс, плек и пенокартон.