Озеленяване – Фирма за озеленяване Тера Микс – Вътрешно и външно озеленяване – Изграждане и поддръжка на зелени площи

2
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Най-бързия начин за постигане на красива тревна площ е безспорно употребата на готови тревни чимове. Тера Микс е производител на тревен чим и предлага затревяване на игрища, дворове, градини, паркове и т.н.

Изграждането на една устойчива тревна покривка е от изключително значение за крайния вид при процеса озеленяването на Вашия парк. Затова важна част от озеленяването на една градина, двор, тераса или друг терен е затревяването. Вашият двор може да бъде постоянно със свежа и здрава трева и да изглежда по най-добрия начин. Може да бъде аранжиран според изискванията Ви.

След изграждането на тревна площ, тя се нуждае от постоянни и правилни грижи, за да се запази красива и да Ви радва дълго. За това, ние от Тера Микс предлагаме абонаментна поддръжка, помощ за проблемни тревни площи, както и професионална реконструкция на трева в лошо състояние.

Ние, Тера Микс, разполагаме с база за тревен чим в Елин Пелин, склад за торфени субстрати в София, а самото озеленяване можем да изпълним в цяла България, независимо Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Стара Загора или другаде.